Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

My Everyday Make Up

Καλησπέρα κορίτσιααα! 
Εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε τέλεια! 
Στο σημερινό βιντεάκι σας δείχνω το φυσικό μακιγιάζ που κάνω συνήθως όταν βγαίνω έξω.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, likes και εγγραφές στο νέο μου κανάλι στο youtube Μαύρη κούπα (χαρτιά)

Περιμένω τα σχόλιά σας κι εύχομαι να σας αρέσει!
Φιλί.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Collective Haul -The Body Shop (TBS) Edition - Blueberry

Hey κοριτσάκιαααα!
Σήμερα είπα να σας κάνω ένα Collective Haul -The Body Shop Edition, θα σας δείξω λοιπόν τι πράγματα αγόρασα από τα The Body Shop τον τελευταίο καιρό! Και όπως βλέπετε από τη φωτογραφιούλα, αγόρασα καλούδια από τη νέα σειρά blueberry, την οποία λάτρεψα με τη πρώτη μυρωδιά! 
Αυτή τη φορά δεν θα έχετε γραπτό κείμενο να διαβάζετε, αλλά θα ακούτε και θα βλέπετε! Ναι, ναι....καλά καταλάβατε! Voila το πρώτο μου βιντεάκιιιιιι! 
(να είστε επιεικείς.. είχα μπόλικο άγχος)
Εύχομαι να σας άρεσεεε!
Φιλί.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

✎ Korres Raspberry Twist Lipstick Desire

Hey giiiirls!
Σήμερα έχουμε ένα review ποστ, που αφορά το Desire Korres Rasberry Twist Lipstick, που αγόρασα από το κατάστημα Korres στην Ερμού στις αρχές του Δεκέμβρη. Έβλεπα διάφορες beauty bloggers να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτά και είπα να πάω να τους ρίξω μια ματιά. Τελικά αγόρασα αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση, μιας και ήθελα να δοκιμάσω βουργουνδί χρώμα στα χείλη μου (αν είχα κι άλλα χρηματούδια μαζί μου, σίγουρα θ' αγόραζα κι άλλα) :P
Τα συγκεκριμένα είναι κραγιόν σε μορφή μολυβιού που ενυδατώνουν τέλεια τα χείλη, όπως ένα καλό lip balm. Περιέχουν έλαιο από βατόμουρο, το οποίο "προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση στα χείλη".
Με ένα απλό πέρασμα, χρωματίζει αμέσως τα χείλη...έχει τέλεια απόδοση και κάνει τα χείλη σου να φαίνονται ζουμερά και λαμπερά. Η συσκευασία του είναι πολύ βολική και δεν χρειάζεται ξύστρα...όταν θέλεις να βγει από τη συσκευασία κι άλλο προϊόν απλά στριφογυρνάς την κάτω μεριά και τσούυυυπ...μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάλι!
Τώρα όσον αφορά τη διάρκεια, μη ρωτάτε εμένα! Όποτε φοράω κραγιόν, κάτι με πιάνει να φάω, να πιω από καλαμάκι κ.λπ. (το 'χω προσπαθήσει πάρα πολύ να μην το κάνω αυτό για χάρη του μπλογκ, αλλά δεν τα καταφέρνω). Παρόλα αυτά, ακόμη κι έτσι το χρώμα μένει στα χείλη μου, όχι σαν κάποια κραγιόν (όπως το cupcake της Essence που το βάζεις και μέσα σε 10' έχει εξαφανιστεί).
Τέλος, το συγκεκριμένο άρεσε πάρα πολύ και στη λατρεμένη μου γιαγιουλίτσα Μαύρη κούπα (χαρτιά), όταν με είδε τα Χριστούγεννα που το φόραγα, οπότε ένας λόγος παραπάνω που είναι από τα αγαπημένα μου κραγιόν!

Το αγόρασα λίγο παραπάνω από 13 ευρούλια, αλλά ξέρετε....σε online φαρμακεία το βρίσκετε σε πολύ καλύτερη τιμή, μέχρι και 7,90 ευρούλια (κι εγώ το ήξερα, αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ!). Ρίξτε μια ματιά στις αποχρώσεις που κυκλοφορούν, είναι όλες μια και μια!

__________________________________ 
Αυτή λοιπόν ήταν η άποψή μου για το Desire Rasberry Twist Lipstick του Korres. Πώς σας φάνηκε; Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο; αν ναι, ποιά είναι η άποψή σας;
__________________________________ 
Φιλί.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

✎ Pharmasept Review

Καλησπέρα κορίτσια!
Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποια προϊόντα που μου 'στειλε (το καλοκαίρι νομίζω) η Pharmasept. H Pharmasept είναι ελληνική εταιρεία 16 περίπου ετών. "Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να προσφέρει φυσικές ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση μια πληθώρα συστατικών φυσικής προέλευσης και σε συνδυασμό με την  επιστήμη, τα προϊόντα της PHARMASEPT λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή". 
Πάμε να σας δείξω ποιά προϊόντα τους δοκίμασα!
Αρχικά δοκίμασα το Pharmasept tol velvet hygienic shower camelia, το οποίο είναι ένα αφρόλουτρο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή. Περιέχει καλέντουλα (που έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα), πρωτεϊνες σιταριού και προβιταμίνη Β5 (που ενυδατώνουν την επιδερμίδα)
Αρχικά ερωτεύτηκα το άρωμά του! Είναι κομψό, "πλούσιο" και πολύ ξεχωριστό. Χρειάζεται λίγη ποσότητα για να κάνει ικανοποιητικό αφρό. Νιώθεις το σώμα καθαρό και ενυδατωμένο. Φυσικά και το δοκίμασα και στο πρόσωπο και έμεινα απολύτως ικανοποιημένη, μιας και μου αφαιρούσε τη λιπαρότητα και δεν μου προκάλεσε κανέναν ερεθισμό. Ωραία λύση για ταξίδια αν δεν θέλεις να κουβαλάς πολλά μαζί. Η τιμή του είναι στα 6,90 (300ml) και είναι ένα αφρόλουτρο που θα πρότεινα και σκοπεύω σίγουρα να το αγοράσω. 
Αν το βρείτε μπροστά σας, απλά μυρίστε το!
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και το Pharmasept tol velvet soothing cream, που είναι μια κρέμα ενυδάτωσης για σώμα και πρόσωπο. Περιέχει ω3-ω6 λιπαρά οξέα (που δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας στο δέρμα), γάλα βρώμης και καλέντουλα (που βοηθούν στην άμεση επαναφορά του ξηρού δέρματος). Και αυτό είχε απίστευτα ιδιαίτερο και πλούσιο άρωμα (μου μύριζε μωρό που πίνει γάλα). Μου άρεσε τόσο πολύ που για καιρό δε χρησιμοποιούσα άρωμα, αλλά άπλωνα σε όλο μου το σώμα την τέλεια αυτή ενυδατική και μύριζα για ώρες! Είναι ό,τι πρέπει για ξηρές επιδερμίδες μιας και προσφέρει τέλεια ενυδάτωση. Ειδικά τις φορές μετά το laser που τα ποδαράκια μου είναι σε άσχημη κατάσταση λόγω ξηρότητας, ήταν για μένα σωτήριο προϊόν!
Ασφαλώς το δοκίμασα και στο πρόσωπο,αλλά δε μου ταίριαξε γιατί έχω αυξημένη λιπαρότητα. Φαντάζομαι για ξηρά δέρματα με "αίσθηση τραβήγματος" θα είναι ιδανική! Τιμή 10 ευρώ (150ml)
μεταξύ μας.. το αφρόλουτρο και η ενυδατική κρέμα ήταν μακράν τα αγαπημένα μου!
Τέλος δοκίμασα το Pharmasept tol velvet intensive foot cream, που είναι μια κρέμα με κερατολυτική δράση για τις σκληρύνσεις σε πόδια, γόνατα και αγκώνες. Περιέχει οξέα φρούτων (που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα) υαλουρονικό και σαλικυλικό οξύ (που επαναφέρουν την ελαστικότητα του δέρματος). Η μυρωδιά του είναι ευχάριστη, κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν το 'χω βρει ακόμα. Να σας πω την αλήθεια μου, προβλήματα με σκασμένες φτέρνες έχω γενικά τα καλοκαίρια, αλλά περπατάω συνέχεια ξυπόλυτη, άρα δε μπορώ να σας πω ότι είδα κάποια διαφορά στις φτέρνες, μιας και δεν έκανα σωστή χρήση. Στους αγκώνες όμως που καμιά φορά είναι σκληροί και το δοκίμασα, μπορώ να πω ότι με τη πρώτη εφαρμογή μαλάκωσαν. Τιμή 7,60 (75ml)  
____________________________
 Αυτή ήταν η άποψή μου για τα προϊόντα Pharmasept που δοκίμασα. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; αν ναι, ποιά είναι η άποψή σας;
____________________________
Φιλί.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

♡ January favorites (2014)

Καλησπέρα και καλό μήνα να 'χουμε! Σήμερα έχουμε τα January Favorites, τα προϊόντα δηλαδή που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα Ιανουάριο. Δεν έχω πολλά προϊόντα, μιας και δεν χρησιμοποίησα πολλά αυτό το μήνα (ειδικά καλλυντικά). Επίσης, να ξέρετε ότι αυτό το μήνα δεν θα κάνω ποστ με τα Most Used Nail Polishes, μιας και δεν έβαψα καθόλου τα νυχάκια μου. Πάμε λοιπόν να σας δείξω τα λίγα, αλλά καλά κι αγαπημένα προϊόντα για το μήνα που μας πέρασε.
Δεξιά βλέπετε το αφρόλουτρο του Korres με Γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο. Η μυρωδιά του συγκεκριμένου είναι απίστευτη, κομψή και "ρομαντική". Αν το βρείτε μπροστά σας, μυρίστε το..ειλικρινά πιστεύω ότι δε μπορεί κάποιος να του αντισταθεί. Αφαιρεί τη λιπαρότητα από το σώμα και αφήνει το δέρμα απαλό. Και σε συνδυασμό με το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος (αριστερά: Γαλάκτωμα σώματος Korres γιαπωνέζικο τριαντάφυλλο) η απίστευτη αυτή μυρωδιά μένει για ώρες πάνω στο σώμα σου, κι επιπλέον σου προσφέρει ενυδάτωση, χωρίς να σου προσθέτει λιπαρότητα.
Αφρόλουτρο: 3-5 ευρώ (250ml) || Γαλάκτωμα σώματος: 4-6,5 ευρώ (200ml)
Αγαπημένε μου Κorres, βγάλε την ίδια μυρωδιά και σε άρωμα!!!
Για ενυδατική χρησιμοποίησα τη Mastacne Hydraderm (24ωρη ενυδατική σμηγματορυθμιστική κρέμα) της Mastic Spa. Τη συγκεκριμένη την είχα αγοράσει πριν λίγο καιρό, αλλά -πραγματικά- με απωθούσε τόσο πολύ η μυρωδιά της, που δεν άντεχα να τη χρησιμοποιήσω. Αυτό το μήνα (λόγω αυξημένης λιπαρότητας και εμφάνιση σπυριών) είπα να της δώσω άλλη μια ευκαιρία και -μη με ρωτάτε το πώς- λάτρεψα το άρωμά της. Μου μυρίζει φρεσκάδα ρε παιδί μου! Περιέχει μαστίχα και μέλι βιολογικής καλλιέργειας. Στο site υποστηρίζεται πώς "Είναι μία κρέμα με αγνή και φυσική σύνθεση που εποδίζει την εμφάνιση του σμήγματος και ρυθμίζει την γυαλάδα και την λιπαρότητα. Το σαλικυλικό οξύ, μειώνει την έκκριση σμήγματος και το μέλι προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση. Η μαστίχα παρέχει αντιμικροβιακή προστασία με αποτέλεσμα να μειώνονται οι μολύνσεις. Η Βιταμίνη Ε τρέφει την επιδερμίδα και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Η παραγωγή σμήγματος μειώνεται, τα σπυράκια σταδιακά εξαφανίζονται και το δέρμα ξαναγίνεται λαμπερό και φωτεινό".
Πραγματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα παρατήρησα μείωση εμφάνισης σπυριών, ενώ τα ήδη υπάρχοντα και άσχημα σπυράκια μου εξαφανίζονταν σύντομα. Όσον αφορά τη λιπαρότητα, είδα κάποια διαφορά και καθυστέρηση εμφάνισής της, αλλά όπως είναι λογικό, όχι θαύματα. Δεν μου προκάλεσε ξηρότητα και δεν είχα αίσθηση "τραβήγματος". Όταν το είχα αγοράσει εγώ κόστιζε γύρω στα 17 ευρώ (τώρα στο site τους το βρίσκετε σε προσφορά λίγο πιο κάτω από 11 ευρώ).
Το lip balm που χρησιμοποίησα μανιωδώς τον περασμένο μήνα είναι το glow tinted lip balm της Essence στο no. 02 glam up! Έχω στη κατοχή μου και τις 3 αποχρώσεις, όπως σας έχω δείξει εδώ, αλλά η αγαπημένη μου είναι αυτή. Δε πίστευα τη στιγμή που τα αγόρασα ότι θα μείνω τόσο πολύ ικανοποιημένη από τα συγκεκριμένα lip balm. Ενυδατώνουν τέλεια τα χείλη, προσφέρουν όμορφη γυαλάδα, έχουν διάρκεια και όμορφο διακριτικό-γλυκό άρωμα και τέλος αφήνουν ένα όμορφο χρώμα στα χείλη (φανταστείτε την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα αυτό το lip balm πριν κοιμηθώ, το επόμενο πρωί που ξύπνησα μου λέει η μητέρα μου "καλά έβαλες κραγιόν για να κοιμηθείς;"). Πραγματικά δε μπορώ να το αποχωριστώ!
Τιμή 3 ευρώ
Τέλος, χρησιμοποίησα πάααρα πολύ το glimmerstick brow definer της Avon στην απόχρωση soft black για να γεμίζω τα κενά που έχω στα φρυδάκια μου. Μου αρέσει που γράφει με ένα πέρασμα και νιώθω πως δεν "ταλαιπωρεί" τα φρύδια μου. Στο τέλος για να απαλύνω το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώ ένα πινελάκι. Μένει στα φρύδια για ώρες κι είναι το μόνο που με έχει ικανοποιήσει τόσο πολύ.

||

*Aγαπημένο τραγούδι για τον περασμένο μήνα είναι το Brother από Orphaned Land, ακούστε το, είναι πολύ μαγευτικό και απλά ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!
_____________________________
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου για το μήνα Ιανουάριο. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Αν ναι, πώς σας φάνηκε; Εσάς ποιό ήταν το αγαπημένο σας προϊόν για το μήνα που μας πέρασε;
_____________________________
Φιλί.