Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Firmoo Eyewear Review

Heyyy!
Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με την εταιρεία Firmoo. H Firmoo είναι ένα online store με μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου ή οράσεως σε μοντέρνα σχέδια και φθηνές τιμές.
H Firmoo σου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσεις φωτογραφία σου και να κάνεις online δοκιμή γυαλιών, ώστε να βρεις αυτά που ταιριάζουν στα γούστα σου και στο σχήμα του προσώπου σου.  
Εγώ επέλεξα ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως, γιατί θέλω να ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης και αισθάνομαι ανασφάλεια χωρίς γυαλιά, ακόμη κι αν δεν έχω πολύ μυωπία.
 Επέλεξα λοιπόν το μοντέλο #SD224 σε μαύρο χρώμα. Η θήκη των γυαλιών μου φαίνεται πιο όμορφη από τις προηγούμενες που είχα λάβει. Είναι πιο πλακουτσωτή και βολική.
Τα γυαλάκια μου είναι πολύ όμορφα. Είναι όσο ελαφριά πρέπει για να μη σε κουράζουν. Κι εννοείται με αυτά βλέπω καθαρά και αισθάνομαι περισσότερη ασφάλεια.
Μαζί μου ήρθε άλλη μια θήκη, καθώς κι ένα κατσαβιδάκι με δύο μικρές βιδούλες σε περίπτωση που μου χρειαστούν.

Παρακάτω σας αφήνω κάποιους συνδέσμους της Firmoo που ίσως σας φανούν χρήσιμοι. 

Firmoo Facebook Page: https://www.facebook.com/FirmooGlasses
Firmoo Twitter Page: https://twitter.com/firmoo
Firmoo+ Page: http://plus.firmoo.com/
Help Page of How to Place an Order: http://www.firmoo.com/help-c-5.shtml
Help Page of Shipping & Tracking: http://www.firmoo.com/help-c-10.shtml
Καλά να περνάτε!
Τα λέμε σύντομα! 

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

♡ Review από τη Demi του Beautyandthemist για Essence προϊόντα ♡




_________________________________________________
Καλησπέρα κορίτσια! Σήμερα έχουμε guest στο blog μου! H γλυκιά Demi από το Beautyandthemist κάνει review των προϊόντων που κέρδισε από τον διαγωνισμό που έτρεχε εδώ τον Αύγουστο!
Για να δούμε τι έχει να μας πει!
_________________________________________________
«Γεια σας! Είμαι η Demi και πριν λίγο καιρό είχα τη χαρά να με ενημερώσει η Όλια ότι είμαι η νικήτρια του αυγουστιάτικου διαγωνισμού της. Χάρηκα τόσο πολύ αφού το δώρο δεν ήταν μόνο ένα, αλλά ολόκληρο πακέτο από διάφορα καλλυντικά. 
Ανοίγοντας τα δώρα ήταν σα να ανοίγω το σάκο του άγιου Βασίλη, καθώς η Όλια είχε τυλίξει το κάθε πραγματάκι ξεχωριστά. Ανυπομονούσα να τα χρησιμοποιήσω όλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου πήρε λίγο καιρό μιας και λίγες μέρες αργότερα γέννησα και από τότε όχι μόνο δε βρίσκω χρόνο για μακιγιάζ και blogging, με δυσκολία βρίσκω χρόνο να κοιμηθώ. Όμως είχα υποσχεθεί ότι θα τα δοκιμάσω και θα μοιραστώ τη γνώμη μου κι έτσι να'μαι τώρα εδώ!
Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα ήταν το concealer essence match 2 cover. Πολύ απαλή υφή και αρκετά καλυπτικό, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω πολύ. Η πιο ανοιχτή απόχρωση με βολεύει για την περιοχή γύρω από τα μάτια και η πιο σκούρα για να καλύψω ατέλειες στο υπόλοιπο πρόσωπο.
  Ανυπομονούσα να χρησιμοποιήσω και το essence my skin tinted moisturizer, αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα μια ενυδατική με χρώμα που να μου δίνει την κάλυψη που χρειάζομαι. Βέβαια κάτι που δεν κάνει για μας μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που κάποια άλλη κοπέλα χρειάζεται κι έτσι τη χάρισα στην αδερφή μου που δε χρειάζεται ιδιαίτερη κάλυψη. Και της χρώσταγα δώρο γιατί είχε κάνει το μοντέλο στο μπλογκ μου!
 Επόμενο δώρο ήταν η essence stays no matter what 24h volume mascara. Έχοντας χρησιμοποιήσει από την ίδια εταιρεία την extreme volume mascara η οποία είναι ακριβώς ό,τι ψάχνω , αυτή δε μου φάνηκε να μου προσφέρει τον όγκο που επιθυμώ. Τελικά όμως την αγάπησα όταν τη χρησιμοποίησα άβαφτη. Κάποια μέρα που δεν είχα όρεξη να βαφτώ τη φόρεσα και λάτρεψα πώς τονίστηκαν οι βλεφαρίδες μου με φυσικό τρόπο. Ήταν σα να έχω φυσικές έντονες βλεφαρίδες. Θα τη φοράω λοιπόν σίγουρα όταν δε θέλω πολύ δραματικό απότέλεσμα. Ήταν λοιπόν έρωτας με τη δεύτερη ματιά! Επίσης δεν μουτζουρώθηκα ούτε όταν ξεχάστηκα ότι τη φοράω και έτριψα τα μάτια μου ούτε όταν κοιμήθηκα το μεσημέρι. Είναι αδιάβροχη κι έτσι θα την έβαζα και στην παραλία. Ε, εσείς δεν πήγατε ποτέ βαμμένες στη θάλασσα; Δε σας πιστεύω!
 Όσο καιρό ήμουν έγκυος δεν έβαφα τα νύχια μου, έτσι ανυπομονούσα να χρησιμοποιήσω τα μανό που κέρδισα. Οι δύο αποχρώσεις sweet as candy και waka-waka είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα για τα νύχια. Εγκαινίασα τη ροζ απόχρωση μαζί με το φούξια μανό από το essence tribal summer tip painter set 01 aztects ceremony για να κάνω ένα γρήγορο μανικιούρ και να σας τα δείξω. Στο μέλλον θα πειραματιστώ με όλα τα χρώματα και θα δοκιμάσω κι άλλα σχεδιάκια. 
Έχουν τέλεια εφαρμογή και μόνο ένα πέρασμα ήταν αρκετό. Όσο για τη διάρκεια, κανένα μανό δεν κρατάει στα νύχια μου με όλες τις δουλειές που κάνω καθημερινά.

Στη φωτογραφία βλέπετε επίσης και το
essence tribal summer oil control paper που δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Μου ακούγεται όμως πολύ χρήσιμο και φαντάζομαι ότι δε θα λείπει από την τσάντα μου το καλοκαίρι.
Συνεχίζουμε με ένα ακόμα προϊόν μακιγιάζ και το κραγιόν essence lipstick no53 all about cupcake. Γενικά δε βρίσκω εύκολα κραγιόν να με ικανοποιεί και να απλώνεται ωραία στα χείλια μου. Με το συγκεκριμένο όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα και μου αρέσει πολύ και η διακριτική του απόχρωση.
 Άλλο ένα προϊόν για τα χείλια είναι το essence gel tint 03 flashy apricot. Προς το παρόν το έχω χρησιμοποιήσει μόνο του χωρίς κάποιο κραγιόν από κάτω. Άπλωσα λίγη ποσότητα για φυσικό look (ήταν η άβαφτη μέρα που έβαλα και τη μάσκαρα!) και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα του. Αν και οι αποχρώσεις με πορτοκαλί τόνους δεν είναι οι αγαπημένες μου, μου άρεσε η ένταση που έδωσε στα χείλια μου.
Αυτά ήταν λοιπόν τα υπέροχα δώρα που κέρδισα. Ανυπομονώ να τα χρησιμοποιήσω σε νέα μακιγιάζ και μανικιούρ.

Εκτός από τα δώρα που κέρδισα έλαβα κι ένα γλυκό γράμμα κι ένα ακόμα πιο γλυκό δωράκι για το μωρό μου.
Όλια, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα! Και χάρηκα πολύ που ο διαγωνισμός σου ήταν αφορμή να σε γνωρίσω καλύτερα. Όταν αρχίσουμε να κυκλοφορούμε θα ανταποδώσουμε. 
Α, αυτή είναι επίσημα η πρώτη ανάρτηση του μπέμπη, αφού τη μισή την έγραψα με το μωρό αγκαλιά.Τι τραβάνε τα παιδιά των μπλόγκερς!»
_________________________________________________
 Ευχαριστώ άπειρα τη Demi για το όμορφο και ειλικρινές review!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που δοκίμασε η Demi; Ποιά είναι η άποψή σας;

φιλί!

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Benefit Primping with the Stars kit

Ηeyyy!
Σήμερα θα σας δείξω τη πρώτη Benefit αγορά μου..και αυτή είναι το Primping with the Stars kit. Είναι ένα kit που περιέχει 6 πασίγνωστα προϊόντα της Benefit σε travel size, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε ικανοποιητικό βαθμό κάποια προϊόντα, ώστε να αποφασίσεις αν σου ταιριάζουν ή όχι. Έτσι λοιπόν, αντί να δώσω 30+ ευρώ για ένα προϊόν της Benefit που δεν γνωρίζω αν με ικανοποιεί και κινδυνεύω να κλαίω τα λεφτάκια μου, αγόρασα αυτό το κιτ με 35 ευρώ κι έτσι έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω ποικιλία προϊόντων. Να πω ότι και πάλι τα 35 ευρώ μου φάνηκαν υπερβολικό ποσό για τόση μικρή ποσότητα που περιέχει το κάθε προϊόν, αλλά είπα να κάνω ένα πιο ακριβό δωράκι στον εαυτό μου. Αρχικά να πω ότι λάτρεψα τη συσκευασία κι ότι διακοσμεί το δωμάτιό μου! Όταν ανοίγεις το "μαγικό βιβλιαράκι", ξεπροβάλλουν οδηγίες για την εφαρμογή και τα 6 προϊόντα..
 Είναι τα:
  •  Stay Don't Stray σε light/medium απόχρωση 2.5mL
  • The POREfessional 7.5mL
  • Some kind-a gorgeous σε medium απόχρωση 3.5gr
  • BeneTint 4mL
  • Girl meets pearl 7.5mL
  • They're Real 3gr 
Stay Don't Stray σε light/medium απόχρωση 2.5mL
Eίναι ένα primer για concealer και σκιές και ευτυχώς είναι στην απόχρωση που μου ταιριάζει.   
The POREfessional 7.5mL
 Ο βασικός λόγος που αγόρασα το κιτ αυτό!
Το συγκεκριμένο υποστηρίζει πως κάνει τους μεγάλους και ανοιχτούς πόρους να φαίνονται πιο μικροί και είναι κάτι που νομίζω ότι το έχω πραγματικά ανάγκη. Αυτό το Balm έχει θερμούς υποστηρικτές, οπότε έχω μεγάλες προσδοκίες!
 Some kind-a gorgeous σε medium απόχρωση 3.5gr
Είναι μια oil-free πούδρα για μεταξένιο αποτέλεσμα..χμμμ.. σκούρη μου φαίνεται, αλλά βλέπουμε στην εφαρμογή!
Benetint 4mL
Είναι υγρό σα νεράκι και χρησιμοποιείται ως ρουζ ή στα χείλη. Τοποθετείς με το πινελάκι στη περιοχή που επιθυμείς και τσουπ...τσουπ..γρήγορα με το χεράκι σου το απλώνεις.
Girl meets pearl 7.5mL
Είναι ένα highlighter..Γενικά δε πολυχρησιμοποιώ highlighter, μιας και δεν τα πολυσυμπαθώ έτσι όπως δείχνουν πάνω μου, αλλά εννοείται και θα το δοκιμάσω! 
They're Real! 3gr 
Όπως βλέπετε είναι μια mascara με πλαστικές τριχούλες. Για τη συγκεκριμένη έχω ακούσει και αρνητικά και θετικά σχόλια. Όσοι το υποστηρίζουν συνήθως μιλάνε για το μήκος και τον διαχωρισμό που προσδίδει στις βλεφαρίδες , ενώ όσοι το αντιπαθούν μιλούν για μια ξηρή mascara. Θα τη δοκιμάσω και θα σας πω!


 __________________________________________________________________
Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν ακόμα, αλλά όταν το κάνω κι έχω κάποια ολοκληρωμένη άποψη, θα επιστρέψω σίγουρα με review post!
 __________________________________________________________________

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της Benefit;
Αν ναι, ποιό; και πώς σας φάνηκε;

φιλιά. 
 

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Διαγωνισμός με προϊόντα Our Pure Soap-"Oups"

Kαλησπέρα σε όλουυυυς!
Σήμερα φιλοξενώ έναν διαγωνισμό στο blog μου με προϊόντα της Our Pure Soap-"Oups"!
Η  Our Pure Soap-"Oups", που δημιουργεί χειροποίητα αγνά σαπουνάκια γλυκερίνης, δίνει μπόλικα δωράκια και μάλιστα λαμβάνει υπόψη της και τους άντρες της παρέας..Πάμε λοιπόν να δούμε τι δωράκια θα κερδίσει ένας τυχερός ή μια τυχερή!!


Ο/H τυχερός/ή θα κερδίσει ένα καλαθάκι που θα περιέχει: 
______________________________________________________________________
3 σαπουνάκια της επιλογής του 
2 αρώματα (1 γυναικείο τύπου J'adore Dior κι 1 ανδρικό τύπου Jean Paul Gaultier
1 βαζάκι με προϊόν για scrub και ενυδάτωση προσώπου και δέρματος
1 κεραλοιφή
και μια πετσετούλα
______________________________________________________________________


Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό αυτό, συμπληρώστε τη παρακάτω Rafflecopter φόρμα. Δεκτές θα είναι μόνο οι συμμετοχές που γίνονται πάνω στη φόρμα αυτή, και όχι στα σχόλια κάτω από αυτό το ποστ! Τα πρώτα 4 βήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Αφού τα ακολουθήσετε, θα "ξεκλειδώσουν" κι άλλα βήματα για extra συμμετοχές
a Rafflecopter giveaway

H νικήτρια είναι η
Irini Tsi

Ο/Η νικήτης/τρια θα ειδοποιηθεί με e-mail ή στο facebook και πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέσα σε 2 ημέρες από την ανακοίνωση του νικητή, αλλιώς θα γίνει επανάληψη της κλήρωσης.

 Τα δώρα θα σταλούν από τη Our Pure Soap-"Oups".

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

GOOD LUUUCK!
 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Σοκολατόπιτα recipe

Λοιπόν κορίτσια και αγόρια...δεν το περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά μετά από τόοοσο καιρό ΕΠΙΤΕΛΟUΣ πληρώθηκαααααα! Κι επειδή το γεγονός αυτό με έκανε τόοοοοσο χαρούμενη, είπα να φτιάξω σοκολατόπιτα για να κεράσω τους πάντες!

Αυτό το ποστ λοιπόν, θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει από μένα..ναι, ναι..!θα σας πω τη συνταγή μου για τη σοκολατόπιτα.. Πάμε;;;

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Most Used Nail Polishes for September

Καλησπέρααααα! και μιας και δεν τα είπαμε... καλό μας μήνα!
Τελείωσα τη πρακτική μου τη Δευτέρα! Το περίμενα πως και πως, αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι μου λείπει! Αρχίζουν να σοβαρεύουν τα πράγματα και στις μέρες μας δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο! 
________________________________________________________________________________
Κλασικά λοιπόν, ξεκινάω το μήνα με το ποστ "Most Used Nail Polishes" για το μήνα Σεπτέμβρη! Με συγχωρείτε για τα μεγάλα νύχια (τον τελευταίο χρόνο δεν τα συμπαθώ καθόλου, ενώ στο παρελθόν τα λάτρευα), αλλά το αγόρι μου με έχει πρήξει να τα αφήσω πάλι μακριά, οπότε του κάνω το χατίρι!
 
Αυτό το βερνίκι νυχιών το αγόρασα από ένα Φαρμακείο στη Πάργα..ναι, ναι! όταν πηγαίνω εγώ στα φαρμακεία, δεν υπάρχει περίπτωση να μη φλερτάρω με μανό! Οπότε λοιπόν, αγόρασα αυτό το Madison μανό που βλέπετε και που δυστυχώς λείπει το αυτοκολλητάκι που έγραφε πάνω το νούμερο. Στη φωτογραφία δε φαίνεται τόσο καλά, μιας και στη πραγματικότητα φουξ-ίζει περισσότερο. Δε θυμάμαι τιμή και επίσης, αυτή τη μάρκα δεν την έχω ξανασυναντήσει ποτέ! Παρόλα αυτά, είναι όμορφο μανό και έχει καλή διάρκεια πάνω στα νύχια.
Εδώ φοράω από την εταιρεία Flormar το Μ104 της σειράς SUPERMATTE. Είναι ένα κόκκινο-γλυκό χρώμα, που επιτέλους βρίσκω ότι μου ταιριάζει (γιατί όπως σας έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι τα κόκκινα μανό δε με κολακεύουν καθόλου). Μου κόστισε 2,5 ευρούλια και έχω περάσει 2 στρώσεις.
Αχ, αυτό το χρώμα το λάτρεψα και το λατρεύω! Γενικά αγαπάω τα σκούρα μωβ χρώματα, ειδικά στα νύχια! Αυτό λοιπόν είναι το Μ129 της Flormar (SUPERMATTE). Είναι ακριβώς το χρώμα που βλέπετε στη φωτογραφία! Μου κόστισε 2,5 ευρώ κι έχω περάσει 2 στρώσεις (αν και με μια είναι μια χαρα!)
Και αυτό με το που το είδα, το γράπωσα! Είναι το ΜΟ6 της Flormar από τη σειρά Μatte. Έχει αυτό το πανέμορφο κυπαρισσί χρώμα και όπως βλέπετε, είναι ματ! Να σας πω την αλήθεια, εμένα μου άρεσε πολύ και μη-ματ που το έκανα, περνώντας πάνω του top coat! Μου κόστισε 3 ευρώ και χρειάζεται 1 στρώση.
Τελευταίο και πιο αγαπημένο για το μήνα που μας πέρασε, είναι το ΜΑΤΤΕ Metallic σε αυτό το υπερ-cute tiny κυβάκι από τα H&M! Eίναι σαν κόσμημα στα χέρια. Εγώ δε μπορούσα να σταματήσω να το κοιτάω! Βέβαια στη πραγματικότητα είναι ματ, αλλά και πάλι εγώ το πέρασα με top coat γιατί θεώρησα ότι δείχνει πολύ πιο ωραίο (και στη φωτογραφία περασμένο με top coat είναι!). Κόστιζε 2-3 ευρούλια και χρειάζεται 2 στρώσεις για να δείχνει όπως στη φωτογραφία (ε,και είπαμε...μια στρώση top coat!)
________________________________________________________________________________
Αυτά λοιπόν ήταν τα πιο πολυφορεμένα βερνίκια νυχιών για μένα για το περασμένο μήνα! Πείτε μου τις απόψεις σας στα comments κάτω...ποιό σας άρεσε περισσότερο και πιο καθόλου;
________________________________________________________________________________

 Τέλος, έχουμε μια εκκρεμότητα νομίζω, ε;
Τι...; Μα φυσικά την ανακοίνωση της νικήτριας του Back to School Castalia Giveaway!


Rhea συγχαρητήριααααα! Με το που αναρτήσω αυτό το ποστ, σου ετοιμάζω e-mail για να σε ενημερώσω! Θα περιμένω μέχρι και Σάββατο 5/10/2013 (23.59) την απάντησή σου!


Φιλιάαααααααααα!!!