Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Glowbox Αυγούστου - First Impressions

Heyyyy!
Αυτό το μήνα αγόρασα για πρώτη μου φορά το Glowbox! Το πρώτο Glowbox με είχε ενθουσιάσει, το δεύτερο....χμμμ.... εντάξει, ναι, μου άρεσε.. Οπότε αγόρασα το τρίτο! Εδώ λοιπόν, θα σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις
Το κουτάκι αρχικά μου αρέσει πάρα πολύ και έχει ηδη γίνει αποθηκευτικός χώρος. Και αυτό και ό,τι περιέχει μέσα είναι πολύ προσεγμένα! Το πρώτο πράγμα που είδα όταν το άνοιξα ήταν μια όμορφη κάρτα με πολύ ζωηρά και παιχνιδιάρικα χρώματα (η οποία πλέον κοσμεί τη κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στον οποίο κάνω την πρακτική μου), στη πίσω μεριά της οποίας υπάρχουν λίγα λόγια για το κάθε προϊόν.
Πάμε να σας δείξω τι περιείχε μέσα!
MOLTON BROWN/Relaxing Yuan Zhi Bath & Shower Gel 30ml
"Το ντους είναι μια ιεροτελεστία. Το νερό εξαγνίζει και απομακρύνει το άγχος, οι μύες λύνονται και χαλαρώνουν, το πνεύμα ηρεμεί. Το Relaxing Yuan Zhi με τη βανίλια, το ylag ylang και το τριαντάφυλλο καταφέρνει να απογειώσει τα αποτελέσματα του ντους. Τέλειο για βραδινό αφρόλουτρο όταν θέλεις να αφήσεις πίσω τα προβλήματα της μέρας ή για ένα γρήγορο πρωινό ντους όταν θέλεις να αρχίσει η μέρα σου χαλαρά και όμορφα."
Μου αρέσει πολύ το κομψό του μπουκαλάκι, όπως και το άρωμά του, το οποίο μου θυμίζει ένα αφρόλουτρο της Palmolive που είναι κι αυτό μωβ εξωτερικά, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς να σας πω ποιό. Τα 300ml κοστίζουν 23€, τιμή απαράδεκτη για ένα απλό αφρόλουτρο.
AHAVA/Purifying Mud Mask 25 gr
" Η ομορφιά είναι γεμάτη από υπέροχα προϊόντα και η Purifying mud mask είναι ένα από αυτά! Η ευεργετική σύνθεσή της είναι ένα δραστικό μίγμα λάσπης από τη Νεκρά Θάλασσα, μετάλλων και φυσικών εκχυλισμάτων. Η δράση της αφορά τον καθαρισμό, την απομάκρυνση των τοξινών και τον έλεγχο του σμήγματος. Μια μάσκα που αναλαμβάνει να φέρει την τέλεια ισορροπία στην επιδερμίδα και το καταφέρνει περίφημα. Από την πρώτη κιόλας φορά που θα την χρησιμοποιήσεις, θα νιώσεις το δέρμα σου πιο υγιές, ενυδατωμένο και απαλό. Θα την λατρέψεις! "
Μυρίζει πολύ άσχημα! Ακόμα κι όταν το ξεβγάλεις θα εξακολουθείς να μυρίζεις. Το έχω χρησιμοποιήσει μία φορά, αλλά φαντάζομαι θα χρειάζεται περισσότερες για να δω αποτέλεσμα. Τα 100ml κοστίζουν γύρω στα 30.
Castalia/ Sensial Lait Hydratant Sugras 75 ml
"Θέλεις να έχεις απαλό, ελαστικό και λαμπερό δέρμα. Αναζητάς ένα προϊόν που να φέρεται ευγενικά και κομψά στο σώμα σου. Βρίσκεις το ενυδατικό και μαλακτικό γαλάκτωμα Sensial Lait Hydratant Sugras και νιώθεις πιο χαρούμενη από ποτέ. Η σύνθεση του με λιπίδια που μιμούνται τη δράση των λιπιδίων της επιδερμίδας αυξάνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί υγρασία στο εσωτερικό της. Χρησιμοποιώντας το καθημερινά το σώμα σου αποκτά βελούδινη υφή και εσύ υπέροχη διάθεση."
Μυρίζει παραδεισένια,αλλά δυστυχώς το άρωμα δεν διαρκεί πολύ. Ενυδατώνει καλά το δέρμα κι έχει ήδη μπει στη βαλίτσα των διακοπών. Τα 200ml κοστίζουν γύρω στα 14, τιμή όχι και τόσο άσχημη.
FOREVER LIVING PRODUCTS/Aloe Lips
"Τα χείλη για φίλημα είναι εκείνα τα χείλη που είναι απαλά και τέλεια φροντισμένα. Το Aloe Lips λοιπόν είναι το lip balm που θα σου εξασφαλίσει χείλη για φίλημα. Στη σύνθεσή του περιέχονται, εκτό από την Αλόη, jojoba και κερί μελισσών για σούπερ ενυδάτωση και θρέψη! Το Aloe Lips μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή σαν βάση για το κραγιόν σου. Και φυσικά δεν πρέπει να το αποχωρίζεσαι ποτέ. Γιατί κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για φιλιά και κάθε στιγμή μπορεί να σου φανεί απαραίτητο".
Έρωτας! Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Τέλειο άρωμα, super ενυδάτωση χωρίς πολύ κόπο! Το θέλω συνέχεια πάνω μου! Νομίζω ότι κάπου πήρε το μάτι μου ότι κοστίζει γύρω στα 4 ευρουλάκια.
JEAN IVER/Hair Spray Strong Hold 100ml
"Πόσες φορές δεν είχες μια bad hair day που σου χάλασε τη διάθεση; Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να είχες κοντά σου ένα προϊόν που θα έβαζε σε τάξη κάθε ατίθασο τουφάκι; Το hair spray της Jean Iver για δυνατό κράτημα είναι εδώ και έτοιμο να συμμαχήσει μαζί σου για να έχεις πάντα πειθαρχημένο χτένισμα με όγκο και μοναδική ελαστικότητα. Χρησιμοποίησε το καθημερινά. Η σύνθεσή του προστατεύει τα μαλλιά από τις ακτίνες UV ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και εξαιρετικό φορμάρισμα."
Είναι ένα προϊόν που μου είναι τελείως άχρηστο. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω. Αν το δοκιμάσει κάποιος από την οικογένεια και δει κάτι διαφορετικό από άλλα του είδους θα σας το αναφέρω. Τα 200ml κοστίζουν λίγο λιγότερο από 4 ευρώ (αν και δεν γνωρίζω τις τιμές των λακ, νομίζω ότι είναι μια χαρά).
JANE IREDALE/Dream Tint SPF 15 7,4ml
"Η τέλεια κρέμα για σένα που αναζητάς κάλυψη, προστασία, ενυδάτωση και λάμψη σε ένα προϊόν. Με σύνθεση από φυσικά συστατικά και με υπέροχη υφή που κάνει την εφαρμογή της παιχνιδάκι, η Dream Tint εφαρμόζεται μόνη της ή σαν βάση για το make up. Και στις δύο περιπτώσεις η Dream Tint απαλύνει τις λεπτές γραμμές, μειώνει την εντύπωση των ανοιχτών πόρων και προσφέρει χρωματική αρμονία. Η επιδερμίδα τονώνεται, ομορφαίνει και εξυγιαίνεται. Το πρόσωπο διατηρείται ελαστικό και φρέσκο όλη μλερα. Σε πολλές αποχρώσεις για να βρεις ποιά σου ταιριάζει,  εμείς επιλέξαμε αυτή για μαυρισμένες επιδερμίδες".
Απλά αναρωτιέμαι για ποιόν ακριβώς λόγο μου ήρθε αυτό το προϊόν από τη στιγμή που στο προφίλ μου έχω επιλέξει ότι

και στις FAQs λέει πως:

Δεν έχω κάποια άποψη για το προϊόν και δυστυχώς,ούτε θα αποκτήσω!

Γενικά δε μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένη, αλλά ίσως να του 'δινα μια δεύτερη ευκαιρία.
Ξέχασα να σας πω πως μου κόστισε 12 ευρούλια και το μόνο full size προϊόν που περιείχε ήταν το Lip Balm.

Εσείς πήρατε το Glowbox Αυγούστου;
Αν ναι, πώς σας φάνηκε;

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

✎Most used nail polishes for July

Καλησπέρεεεεες! Νέο ποστ σήμερα με τα 5 πιο χρησιμοποιημένα βερνίκια νυχιών για το μήνα Ιούλιο. Πάμε να τα δούμε;

Αυτό μου το 'στειλε η Dust + Cream πριν κάποιο καιρό. Είναι της Beauty Line  το no.028 από τη σειρά professional. Είναι ένα έντονο φούξια χρώμα πολύ γυαλιστερό. Έχει 12 ml και μπορείτε να το βρείτε εδώ στη τιμή των 2,80ευρώ. Για το αποτέλεσμα που βλέπετε έχω περάσει 2 στρώσεις.


Αυτό το βερνίκι νυχιών από την Erre Due, το γλυκοκοίταζα καιρό τώρα. Δεν ήξερα αν μου αρέσει ή όχι. Τελικά, όπως κάνω πάντα στο τέλος, το αγόρασα. Είναι το Sugar Mat 292 και έχει ένα πολύ ανοιχτό ροζ χρωματάκι, με αυτό το παράξενο εφέ που δίνει και μοιάζει σα να έχεις κόσμημα σε κάθε νύχι. Όλοι μου 'λεγαν ότι θα ταιριάζει γάντι σε νύφες, χιχι! Κόστισε 6 ευρούλια και όπως αναγράφει και στο μπουκαλάκι, χρειάζεται 2 στρώσεις. Μένει πολύ στο νύχι, αλλά όταν αποφασίσεις να το αφαιρέσεις, θα πονέσουν τα δαχτυλάκια σου από το πολύ τρίψε-τρίψε!

Ο έρωτας του μήνα: Dorothy L no. 213. Απίστευτο καλοκαιρινό χρώμα, ό,τι πρέπει για διακοπές. Και για όσες δεν πάνε διακοπές, απλά μπορούν κοιτώντας το να φαντάζονται πως βρίσκονται σε μια ήρεμη παραλία με πεντακάθαρα και καταγάλανα νερά! Μετά από 3-4 μέρες αρχίζει και φεύγει λίγο το χρωμα στις άκρες, αλλά χαλάλι. Κοστίζει νομίζω γύρω στα 3 ευρούλια και στη φωτογραφία έχω περάσει 2 στρώσεις.

Τα βερνίκια νυχιών της Lovie πλέον έχουν μπει στη ζωή μου. Αυτό που βλέπετε είναι το no.164. Είναι ένα μπλε σκούρο με shimmer. Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά σας το δείχνω. Κοστίζει 2 ευρούλια κι έχω περάσει 2 στρώσεις.
Άλλο ένα βερνίκι νυχιών της Lovie, το no.173. Αυτό είναι ένα όμορφο γαλάζιο με shimmer, πολύ πιο όμορφο από το προηγούμενο, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται στη φωτογραφία πόσο απίστευτο είναι. Άκρως καλοκαιρινό και δροσερό κι αυτό. Μοιάζει κι αυτό σαν κόσμημα, ειδικά όταν το βλέπει το φως του ήλιου. Αν το βρείτε πουθενά μπροστά σας, γραπώστε το και δε νομίζω να το μετανιώσετε! Κι αυτό 2 ευρούλια κόστιζε και θέλει 2 στρώσεις.


Αυτά ήταν τα πιο χρησιμοποιημένα μανό για τον Αύγουστο. 
Ποιό σας άρεσε περισσότερο;

____________________________
Μη ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό που τρέχει για το μήνα Αύγουστο εδώ.
____________________________
 
Φιλιάααααα!

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

August GIVEAWAY με προϊόντα Essence (Greece only) ☺ - CLOSED

Καλημέρα κοριτσάκια!!
Σας είχα πει και στο facebook (εδώ) ότι αγόρασα κάποια πραγματούδια από το Hondos στο Σύνταγμα.. Όπως πολλές καταλάβατε, κάποια προϊόντα τα αγόρασα εις διπλούν για εσάς

Συνήθως στους διαγωνισμούς που κάνω δίνω διάρκεια 2 εβδομάδων, αλλά τώρα επειδή θα λείπω σε διακοπές, όπως φαντάζομαι και πολλές από εσάς, είπα να του δώσω 1 μήνα διάρκεια. Οπότε πάμε για ένα Αυγουστιάτικο giveaway;

Μια τυχερή θα κερδίσει όλα τα προϊόντα της παραπάνω φωτογραφίας.. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;

Essence My Skin Tinted Moisturizer peach & acai berry στην πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση light skin


Essence gel tint στην απόχρωση 03 flashy apricot


Essence Tribal Summer tip painter set 01 aztects ceremony
  Essence Tribal Summer Oil Control Paper
 Essence Lipstick no.53 All About Cupcake  
(τo lipstick της Natasha V όπως λέω εγώ, γιατί εκείνη μας το 'μαθε)
Essence match 2 cover! cream concealer
Essence colour & go 104 sweet as candy και το Essence Tribal Summer 01 Waka-Waka
➟και την Essence STAYS no matter what 24h volume mascara
Αυτά λοιπόν είναι τα δωράκια που επέλεξα για εσάς (κάποια από αυτά τα αγόρασα και σε μένα)

Πριν μπω στους όρους του διαγωνισμού, να πω ότι η νικήτρια θέλω όταν λάβει τα καλλυντικούλια αυτά και τα δοκιμάσει, να μου γράψει την άποψή της (είτε θετική είτε αρνητική) για το κάθε προϊόν ξεχωριστά, ώστε να την έχω ως guest στο Blog μου.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ακολουθείστε απλά τα βήματα που σας ζητάει η παρακάτω φόρμα..
Τα 3 πρώτα βήματα είναι τα ΜΟΝΑ υποχρεωτικά!
 Όταν τα ολοκληρώσετε, θα ξεκλειδώσουν κι άλλα βήματα με τα οποία (αν θέλετε) θα αυξήσετε τις συμμετοχές σας!

a Rafflecopter giveaway
Ο/Η νικήτης/τρια θα ειδοποιηθεί με e-mail ή στο facebook και πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέσα σε 2 ημέρες από την ανακοίνωση του νικητή, αλλιώς θα γίνει επανάληψη της κλήρωσης.

 Τα δώρα θα σταλούν με Courier από μένα. Δεν ευθύνομαι για πιθανή καταστροφή στη μεταφορά, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο!

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους, καλά να περνάτε και καλά μπάνιαααααα! 

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

✎ KYANA Review

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους!
Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα ΚΥΑΝΑ που έστειλε σε μένα η εταιρεία, προκειμένου να τα δοκιμάσω και να πω την άποψή μου. Τα 3 από αυτά το έχω φτάσει στο τέλος, οπότε μπορώ να πω ότι έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε από αυτά που έχω ήδη τελειώσει!
KYANA Shampoo fir Dandful & Oily Hair της σειράς Life Box
Είναι ένα σαμπουάν κατά της λιπαρότητας και υπόσχεται
" Γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της λιπαρότητας, απολέπισης, κνησμού και λιπαρής πιτυρίδας. Καθαρίζει απαλά σε βάθος, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Τα επιλεγμένα δραστικά συστατικά του λειτουργούν ευεργετικά ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος καταστέλλοντας τυχόν κνησμού και τα μαλλιά αποκτούν ξανά ζωντάνια και λάμψη"

Η άποψή μου για το συγκεκριμένο προϊόν:

Αρνητικά
  • μυρίζει πολύ άσχημα για τα γούστα μου,
  • η τιμή του: τα 250ml κοστίζουν 9,30 €
  •  δεν είδα κάμια διαφορά στα μαλλιά μου όσον αφορά το θέμα της λιπαρότητας
  • χρειάζεται πολύ προϊόν για να κάνει ικανοποιητικό αφρό, με αποτέλεσμα το σαμπουάν να τελειώνει σε 8-10 λουσίματα (αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά σαν τα δικά μου)
Θετικά 
  • καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά
  • χαρίζει ανάλαφρα μαλλιά

KYANA Shampoo Herboria MAX with argan oil
"Το σαμπουάν αναδόμησης της KYANA με λάδι Argan μεταφέρει στα μαλλιά τις πολύτιμες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητές του αναζωογονώντας τα και χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη. Καθαρίζει ήπια τα μαλλιά και αναπτύσσει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση, ιδανική για ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαμπά μαλλιά"
Η άποψή μου για το συγκεκριμένο προϊόν:

Αρνητικά
  • η τιμή του: τα 250ml κοστίζουν 12 με 14 (που για μένα είναι απαγορευτική για οποιοδήποτε σαμπουάν)
Θετικά 
  • το άρωμά του (μου θυμίζει σαπουνάκι Dove)
  • καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά (γενικά και τα 2 σαμπουάν της KYANA που δοκίμασα μου φαίνεται ότι καθαρίζουν τα μαλλιά καλύτερα απ' όποιο άλλο σαμπουάν έχω δοκιμάσει)
KYANA Restructuring Mask Herboria MAX με εκχυλίσματα φυκιών - Μάσκα αναζωογόνησης με βάση το COSMOCAIR C100
"Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και αναστύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας. Τα φυσικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών κάνουν τα μαλλιά πιο ελαστικά, ανθεκτικά, απαλά και ευκολοχτένιστα"

Η άποψή μου για το συγκεκριμένο προϊόν:

Αρνητικά
  • δεν θεωρώ ότι κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει μια μάσκα μαλλιών..η υφή που έχει, αλλά και το αποτέλεσμά της, είναι ίδιο με αυτό ενός οποιουδήποτε conditioner
  • η τιμή του: τα 250ml κοστίζουν 9,30 € (απαγορευτικό για ένα "conditioner")
Θετικά 
  • το άρωμά της
  • κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα
KYANA Professional 2 Phase Restoring Spray της σειράς Life Box
Είναι ένα μαλλακτικό νεράκι 2 φάσεων που υπόσχεται αναδόμηση της τρίχας με παράλληλη προστασία του χρώματος. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Το colour protect αναδομεί τα ξηρά/αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά όχι μόνο στην επιφάνεια της τρίχας, αλλά και βαθιά μέσα στη δομή της, αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της, χαρίζοντάς της υγεία και λάμψη, χωρίς να τη βαραίνει....κλειδώνει μέσα του τα λαμπερά χρωστικά μόρια αποτρέποντας το πρόωρο ξεθώριασμα του χρώματος"

Η άποψή μου για το συγκεκριμένο προϊόν:

Αρνητικά
  • μια φορά που έτυχε να βάλω περισσότερο προϊόν απ'όσο είχα ανάγκη, τα μαλλιά μου έγιναν κοκαλωμένα, λες και είχα βάλει λακ
  • για μακρια μαλλιά πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολύ προϊόν (το έχω χρησιμοποιήσει maximum 5 φορές κι έχει φτάσει στη μέση)
  • δεν παρατήρησα προστασία του χρώματος, αλλά θα μου πείτε λογικό από τη στιγμή που το 'χω χρησιμοποιήσει μόνο 5 φορούλες 
  • η τιμή του: τα 100ml κοστίζουν 9,30 €
Θετικά
  • κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα


Αυτή ήταν η προσωπική μου άποψη για τα προϊόντα που μου έστειλε η ΚΥΑΝΑ. Αν και παντου βλεπω διθυραμβικα σχολια, δυστυχώς δεν ταίριαξαν στις ανάγκες μου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ταιριάξουν στις δικές σας ανάγκες

Έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς προϊόντα KYANA κι αν ναι, ποιά είναι η άποψή σας;

_______________________________________
Υ.Γ.: Προετοιμαστείτε για Giveaway ;)
_______________________________________