Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Cherrybox Μαϊου ❀

Aυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στην Αντωνία που παραπονιέται, επειδή αργώ πολύ να γράφω ποστ! Αντωνία μου, τα 'χω παίξει με τη δουλίτσα, δεν ήμουν μαθημένη έτσι, γι'αυτό, χιχι!

Ήρθε και η δική μου σειρά να γράψω για το Cherrybox Μαϊου! Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το Beautytestbox, μέχρι που κάπου πήρε το μάτι μου το Cherrybox και λέω "Λες?". Κι έτσι φτάσαμε σε αυτό το ποστ!

Το κουτάκι μου περιείχε 5 προϊόντα, τα 3 σε full size!
Αρχικά μου άρεσε τόοοσο πολύ το κουτάκι (ήταν πολύ περιποιημένο) και με το που το άνοιξα, ξεπήδησαν κάτι απίστευτες μυρωδιές! Μετά διάβασα ότι το κουτάκι μου έχει αρωματιστεί με το Eau de Toilette Philisykos, που είναι ένα άρωμα της Diptyque, με φύλλα συκιάς! Μου άρεσε απίστευτα η μυρωδιά αυτή, αλλά όταν είδα ότι τα 100ml κοστιζουν 84,50 ευρώ, κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω ποτέ, αν δεν κυκλοφορήσει σε λιγότερα ml.
 

Το κουτάκι όταν το ανοίγεις -πέρα από τη μαγευτική μυρωδιά- είχε μια καρτούλα που με καλωσόρισε στο Cherrybox. Από την πίσω μεριά της καρτούλας, είχε το "μενού Μαϊου", όπου έγραφε τα προϊόντα που περιείχε μέσα το κουτάκι μου, καθώς και τη κανονική τους τιμή. 


Το πρώτο πράγμα που έπιασα στα χέρια μου, ήταν η Ενυδατική Κρέμα Ημέρας για Αντιρυτιδική Πρόληψη Bioplasis, η οποία ήταν σε full size. "Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με πλούσια αντιοξειδωτικά βιολογικά συστατικά, ιδανικά για να προσφέρουν προληπτική περιποίηση κατά των ρυτίδων στη νεανική ηλικία". Μυρίζει ακριβώς μαστίχα! Η τιμή της είναι 21,60 ευρώ.



Άλλο προϊόν που περιείχε το κουτάκι μου σε full size, ήταν ένα Σαμπουάν Λάμψης και Αναζωογόνησης Fresh Line Terpsichore! "Σαμπουάν λάμψης και φωτεινότητας με εσπεριδοειδή, ιδανικό για μαλλιά ταλαιπωρημένα από βαφές και προϊόντα styling". Τα 75 ml κοστίζουν 5,30 ευρούλια.


Τελευταίο full size προϊόν ήταν το Ultra Performance Lip Gloss της Babor στο χρώμα Nude Brown. "Εξαιρετικά λαμπερό Lip gloss Που δεν κολλάει, προστατεύει από την απώλεια υγρασίας και χαρίζει τέλειο φινίρισμα στα χείλη".  Να σας πω την αλήθεια, δε μου άρεσε καθόλου η απόχρωση αυτή! Δεν θεωρώ ότι με κολακεύει. Μου άρεσε βέβαια πολύ η σοκολατομυρωδιά του και το ότι είχε καλή διάρκεια και δεν έκανε τα χείλη να κολλάνε. Τιμή 22,50 ευρώ.



Tα επόμενα δύο που θα σας δείξω ήταν σε travel size! Προσοχή, ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, travel size, για να μπορείς να κάνεις χρήση για κάποιο καιρό και να αποφασίσεις αν σου ταιριάζει ή όχι! Το πρώτο λοιπόν ήταν το Cleanser Wash της Juliette Armand! "Υγρό καθαριστικό προσώπου, για όλους τους τύπους δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα". Αυτή την εταιρεία τη γνώρισα από τη Δώρα που την είχε δείξει σε ένα videaκι της στο youtube! Τα 210ml κοστίζουν 13,50 ευρούλια. Εμένα το μπουκαλάκι μου περιέχει 50ml. 
Τα 50 ml (με τις πραξούλες που έκανα) έχουν 3,20 ευρώ.

Τελευταίο travel size προϊόν είναι το Relaxing Shower Gel της Red Water. "Xαλαρωτικό αφρόλουτρο με γάλα βρώμης, αλόη και τίλιο που μετατρέπει, χάρη στο ιαματικό νερό που περιέχει, τη σιαδικασία καθαρισμού του σώματος σε ολοκληρωμένη κούρα ευεξίας". Βρίσκεται σε ένα γλυκούλιο μπουκαλάκι που αμέσως ερωτεύτηκε η μανούλα μου! Τα 250 ml κοστίζουν 9,20 ευρώ. Το μπουκαλάκι μου περιέχει 60 ml προϊόντος.
(μαθηματικά: 60ml=2,20 ευρώ)

Για το κουτάκι μου πλήρωσα 13 ευρώ (κι αν πλήρωνα με paypal θα ήταν 10 ευρώ). Τα προϊόντα που μου φτασαν είχαν αξία 54,80 ευρώ! Συμφέρει πολύ λοιπόν και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ξαναπάρω! Eπίσης, η παραγγελία μου ήρθε μέσα σε 2 μέρες! Αν θέλετε κι εσείς να παραγγείλετε αυτό το τέλειο κουτάκι, μπείτε εδώ.  Το Cherrybox Ιουνίου είναι ήδη sold out, oπότε προλάβετε για του Ιουλίου!

 Καλό απόγευμααααα!

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

L’ Oreal Paris CC Cream Anti – Redness ✘


Kαλημέρα κορίτσιαααα! Επιτέλους Σάββατο κι επιτέλους έφτιαξε ο καιρός! Εύχομαι όπου κι αν είστε να περνάτε τέλεια!

Σήμερα είπα να γράψω ένα ποστ, σχετικά με την Anti–Redness CC Cream της  L’Oreal Paris, την οποία είχα αγοράσει τον Φεβρουάριο σε προσφορά, περίπου στα 8 ευρούλια, ενώ η κανονική της τιμή νομίζω είναι γύρω στα 13 ευρώ.


Επέλεξα την Αnti-Redness (πράσινη) για να κρύψω κάποιες κοκκινίλες που είχα στο πρόσωπο. Πέρα από αυτήν, υπάρχει και η Anti-Dullness (μωβ) που είναι για τη θαμπή επιδερμίδα. Επίσης,να σημειώσω πως έχουν και οι δύο 12 SPF, άσχετα που (γκούχου..γκούχου..) όταν ρώτησα τη κοπέλα στα Hondos αν έχει SPF, με κοίταξε με ένα -μη πω- βλέμμα, λες και πέταξα τη μεγαλύτερη πατάτα.Όταν τη δοκίμασα στο χέρι, μου φάνηκε πολύ καλή, γι'αυτό άλλωστε την πήρα. Είναι πράσινη, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.  

 
Παρόλα αυτά, όταν πήγα σπίτι και τη δοκίμασα στο πρόσωπό μου, τρόμαξα! Έγινα πορτοκάλι! Δείτε στη φωτογραφία πώς φαίνεται στο φως! Βέβαια, έχω και λευκό δέρμα, γι'αυτό φαινόταν τόσο άσχημα το αποτέλεσμα! Στη μητέρα μου που το δοκίμασα, που είναι πολύ πιο σκούρη από μένα, της πήγαινε μια χαρά! Ένα άλλο αρνητικό που βρήκα στην Αnti-Redness CC Cream της  L’Oreal Paris είναι ότι το πρόσωπό μου γινόταν πολύ λιπαρό. 



 Τη δοκίμασα το πολύ μια βδομάδα (7 μέρες), δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη και γι'αυτό δεν θα την αγόραζα ξανά, ούτε θα την πρότεινα!

Έχει δοκιμάσει καμιά σας τη CC Cream της L' Oreal Paris, είτε την Αnti-Redness είτε την Anti-Dullness ?
Αν ναι, πώς σας φάνηκε?
Nα περνάτε όμορφααα!


Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός σε συνεργασία με τη Dust+Cream με δώρο 8 προϊόντα (CLOSED)

Kαλησπέρα κορίτσια και καλή βδομάδα να 'χουμε!
Σήμερα η εβδομάδα ξεκινάει με ένα νέο διαγωνισμό σε συνεργασία με τη Dust + Cream, η οποία θέλησε ευγενικά να προσφέρει σε μία αναγνώστρια του blog μου 8 όμορφα δωρούλια.
Λίγα λόγια για τη Dust + Cream 
  
 Η "Dust + Cream" είναι μια νέα δυναμική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, μακιγιάζ και ειδών προσωπικής περιποίησης! 



Η φιλοσοφία των καταστημάτων Dust + Cream είναι προσανατολισμένη στη σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της όσον αφορά την προσωπική περιποίηση και κάθε άλλο είδος καλλωπισμού. Προτείνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα καλλυντικών ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας και της εποχής. 



Τα προϊόντα, τα οποία προμηθεύονται από τη "μαμά εταιρεία" είναι ελληνικά. Η CreamTeam έχει δικό της ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής στη Θεσσαλονίκη. Εκπροσωπούν επίσης έναν από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, την εταιρεία Essence η οποία αναπτύσσεται με μεγάλη επιτυχία. 



Όλα τα προϊόντα τους είναι επιστημονικώς ελεγμένα και εγγυημένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ. 
Πάμε τώρα να δούμε τα δώρα του διαγωνισμού, που θα κερδίσει μια τυχερή νικήτρια!

1) Make up stay all day
Μεγάλης διάρκειας - εξασφαλίζει μαλακή, μεταξένια επιδερμίδα, όλη μέρα.Η υφή του επιτρέπει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Η βάση κυκλοφορεί σε βολική συσκευασία με αντλία για να έχετε πάντα τη σωστή δόση για την τέλεια εμφάνιση.
2) Κραγιόν
Υπέροχες αποχρώσεις για την περίοδο άνοιξη - καλοκαίρι 2013.Χάρη στην συσκευασία τους, μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να διαλέξετε το χρώμα σας.
3) Σκιά Beauty Line Cosmetics
Μονόχρωμη σκιά ματιών.Σας εξασφαλίζει ένα αποτέλεσμα λαμπερό και έντονο!
4) Πούδρα Wet & Dry
Για βελούδινο και ματ αποτέλεσμα.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 2 μορφές (υγρή και ξηρή).
5-6-7) Νail art Beauty Line Cosmetics
Δημιούργησε μοναδικά και περίτεχνα σχέδια στα νύχια σου. Βερνίκι νυχιών σε μοναδικές αποχρώσεις με λεπτό πινέλο για τις λεπτές γραμμές!
8) Άρωμα χύμα 50ml Beauty Line Cosmetics
Υπέροχο άρωμα τύπου! Άρωμα της επιλογή σας! Μεγάλη διάρκεια και γκάμα αρωμάτων!

Αν θέλετε λοιπόν να λάβετε μέρος, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα! 
 
a Rafflecopter giveaway

! Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Sofia Gni !

Η τυχερή θα ειδοποιηθεί μέσω email και θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέσα σε 2 ημέρες από την ανακοίνωση της νικήτριας, αλλιώς θα γίνει επανάληψη της κλήρωσης.


 Τα δώρα θα σταλούν από τη Dust + Cream 

Ευχαριστώ πολύ τη Dust + Cream για την όμορφη επικοινωνία και συνεργασία ^_^

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Καλή επιτυχίαααααα! 

 

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Firmoo Sunglasses Giveaway (international) ♡


Hey! τι μου κάνετε?Ηey! How are you?
Σήμερα ξεκινάει άλλος ένας διαγωνισμός στο blog μουυυυ! Η Firmoo επικοινώνησε μαζί μου, ρωτώντας με αν θα με ενδιέφερε να κάνω ένα διαγωνισμό με δώρα γυαλιά ηλίου. Εννοείται πως δέχτηκα!I have  a new Firmoo giveaway for you! 

About Firmoo
It's the World's Most Popular Online Eyeglasses Store with 580K+ fans on Facebook. Their mission is to offer varieties of unbelievable cheap yet fashionable prescription & Plano eyewear to the consuming public. All of their eyewear is directly from affiliate factory, so our price is 85%~90% lower than that in the traditional brick-and-mortar stores
Σε αυτό λοιπόν το giveaway θα υπάρξουν 7 νικητές. Ο ένας νικητής θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, ενώ οι υπόλοιποι 6 ένα μικρότερο.There will be 7 lucky winners. The first one wins the grand prize and the other 6 the second prize.
Πάμε να δούμε τα δώρα λοιπόν...! 
So, let's see the prizes! 

Ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, με πληρωμένα και τα έξοδα αποστολής.The grand prize winner (1 person) wins a pair of fashionable sunglasses, shipping included. 

Οι υπόλοιποι 6 τυχεροί θα κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια $20 για αγορά γυαλιών ηλίου. Θα μπορούν να διαλέξουν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από αυτά που βρίσκονται εδώ. Τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην έκπτωση.The second prize winners (6 persons) will win $20 sunglasses E-voucher each. The vouchers can only be used on Firmoo sunglasses at http://www.firmoo.com/wrap-around-rx-sunglasses.html.
The giveaway is open internationally, but the winners have to be located in the area Firmoo's delivery can reach to. Please visit http://www.firmoo.com/help-c-10.shtml.
Για να λάβετε μέρος, συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα του Rafflecopter.Do you want to join this giveaway? See how down below! 

a Rafflecopter giveaway   

and the winners are......
First winner:
Cathy Svtz

Last 6 winners
Bebe Mimi
Sofia Vasileiadu
sophie vl
xristiannapap
Annie ans
atsalaki

Δείτε τα γυαλιά ηλίου που άρεσαν περισσότερο σε μένα (μπορείτε να τα βρείτε εδώ).See the pair of sunglasses which I liked the most (you can find them here).







 Μπορείτε επίσης να κάνετε τα γυαλιά μυωπίας σας, γυαλιά ηλίου. Δείτε πως εδώ.
You can also make your eyeglasses into sunglasses. See how here.  

Firmoo Facebook Page: https://www.facebook.com/FirmooGlasses 
Firmoo Twitter Page: https://twitter.com/firmoo 
Firmoo+ Page: http://plus.firmoo.com/ 
Firmoo Sunglasses Page: http://www.firmoo.com/wrap-around-rx-sunglasses.html 
How to Make Your Eyeglasses into Sunglasses: http://www.firmoo.com/prescription-sunglasses.html 
Help Page of How to Place an Order: http://www.firmoo.com/help-c-5.shtml 
Help Page of Shipping & Tracking: http://www.firmoo.com/help-c-10.shtml

Good luck to all of you!

✎Most used nail polishes for April


Hey giiiirls!
Είπα σήμερα να κάνω μια ανάρτηση με τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα Απρίλιο. Σκέφτηκα να κάνω ανάλογο ποστ για κάθε μήνα που περνάει...Bλέπουμε!


Λοιπόν..Να ξεκινήσω με ένα όμορφο ροζάκι, που με το που το είδα το ερωτεύτηκα! Είναι το no.119 της seventeen supreme. Κοστίζει 4,15 ευρούλια και έχει 12ml. Από διάρκεια δεν θα σας πω, γιατί μου αρέσει να αλλάζω συχνά χρώματα στα νύχια μου, οπότε τα μανό δεν προλαβαίνουν να χαλάσουν. Στη φωτογραφία έχω περάσει 2 στρώσεις.










Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το no.213 popsicle από την Erre Due Exclusive. Έκανε γύρω στα 6 ευρούλια κι έχει 12 ml κι αυτό. Είναι πολύ έντονο χρώμα, κάπως φωσφοριζέ, αλλά πανέμορφο. Βέβαια γράφει ότι είναι για τεχνητά νύχια. Δεν ξέρω πόσο κακό κάνω στα νύχια μου που τα βάφω μ'αυτό, αλλά το λατρεύω ^_^ Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας έχω περάσει 2 στρώσεις.











Αυτό εδώ είναι το no.428 accidental της Erre Due Last Minute. Είναι έντονο γαλάζιο με λίγο πράσινο μέσα. Κόστιζε περίπου 6 ευρούλια και το μπουκαλάκι περιέχει 12 ml. Το αρνητικό που έχει αυτό, όπως και όλα τα μανό που έχω συναντήσει κι έχουν μπλε μέσα, είναι ότι ακόμα και βάση να βάλεις στα νύχια, όταν τα ξεβάψεις, θα έχουν "ποτίσει" και θα 'χουν γίνει μπλε :/
Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας έχω περάσει 2 στρώσεις.




Αυτό το έχω αγοράσει από πέρσυ και νομίζω ότι αυτό τον ένα χρόνο που το έχω, του 'χω τρελή αδυναμία και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου -παράξενο αυτό για μένα-. Είναι το No.181 από την Erre Due Exclusive. Δεν έχω βρει άτομο που να μην του αρέσει,χιχι ^_^ Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας έχω περάσει 2 στρώσεις.

 

 

 Τέλος, αυτό το βερνίκι νυχιών το έχω βρει σε κατάστημα "Όλα 1 ευρούλι". Είναι το no. 364 της Orkide. Για να βγει το αποτέλεσμα της φωτογραφίας, έχω περάσει 3 στρώσεις και στο τέλος το έκανα ματ.


 





Αυτά ήταν τα 5 πιο χρησιμοποιημένα βερνίκια νυχιών για μένα το μήνα Απρίλιο. Ποιό σας άρεσε πιο πολύ?
Εύχομαι να 'χετε μια πανέμορφη ημέρα.
Φιλάκιαααα xx 

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

CLOSED ❀Νέο Giveaway σε συνεργασία με το Φαρμακείο Τριανταφύλλου Αλ. ❀


Καλημέρα και καλό μήνααααα

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα ξεκινήσει ένας διαγωνισμός στο blog μου σε συνεργασία με το Φαρμακείο Τριανταφύλλου Αλ. Η γλυκιά Αλεξάνδρα λοιπόν, την οποία υπερευχαριστώ, κάνει δώρο, όχι σε 1, ούτε σε 2, αλλά σε 3 αναγνώστες/τριες του blog μου κάποια καλούδια!

Πάμε λοιπόν να δούμε τα δωράκια...

 Ο τρίτος νικητής/τρια θα κερδίσει ένα όμορφο σετ σκιές ματιών Lily Lolo 


Ο δεύτερος νικητής/τρια θα κερδίσει ένα σετ σε νεσερ με προϊόντα Caudalie


Ο πρώτος νικητής/τρια θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα παρακάτω προϊόντα KORRES:

α)το Nude Set Korres 
περιλαμβάνει ένα μάυρο Long Lasting Eyeliner, ένα Gloss χειλιών κεράσι Sheer Beige 31, ένα Βερνίκι νυχιών Nude Νο31 και μία ξύστρα μολυβιών

β)Korres Άγριο Τριαντάφυλλο 
serum λάμψης και δώρο κρέμα ματιών

γ)Korres Ρόδι κρέμα-gel ενυδάτωσης για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες και το guava lip butter

δ)το Korres Washed Off Pink set 
περιλαμβάνει ένα Cherry Lipgloss σε χρώμα Washed-off Pink, ένα Eyeliner Minerals Shimmering σε μαύρο χρώμα, ένα Βερνίκι νυχιών σε χρώμα Washed-off Pink και μία ξύστρα μολυβιών

ε)Korres Κερσετίνη και Βελανιδιά 
serum αντιγήρανσης και δώρο κρέμα ματιών

στ)το Korres Ruby Red set 
περιλαμβάνει ένα Lipgloss  Νο55, ένα υγρό μαύρο Eyeliner κι ένα Βερνίκι Νυχιών Νο55

ζ)το wild rose lip butter και μια αντιρυτιδική και αντιγηραντική κρέμα με κερσετίνη και βελανιδιά

η)το lip butter με το ρόδι και μία ενυδατική κρέμα προσώπου με ελληνικό γιαούρτι

θ)Korres Μαύρη Πεύκη 
κρέμα ημέρας για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες και δώρο κρέμα ματιών

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα
(Προσοχή! Τα πρώτα 4 βήματα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Αφού τα ακολουθήσετε θα ξεκλειδώσουν και άλλοι τρόποι για extra συμμετοχές) 



Το σετ σκιές ματιών Lily Lolo κερδίζει η Magdalene V.!
Το σετ σε νεσερ με προϊόντα Caudalie κερδίζει η Αntigoni M.!
Kαι η πρώτη νικήτρια που θα επιλέξει το δωράκι της από διάφορα προϊόντα Korres είναι η Electra B.

Οι νικήτριες έχουν ειδοποιηθεί με μήνυμα στο facebook και πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσα σε 2 ημέρες από την ανακοίνωση των νικητών, αλλιώς θα γίνει επανάληψη της κλήρωσης.

 Τα δώρα θα σταλούν από το Φαρμακείο Τριανταφύλλου Αλ.

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Καλή επιτυχίαααααα!