Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Most Used Nail Polishes for September

Καλησπέρααααα! και μιας και δεν τα είπαμε... καλό μας μήνα!
Τελείωσα τη πρακτική μου τη Δευτέρα! Το περίμενα πως και πως, αλλά η αλήθεια είναι πως κάτι μου λείπει! Αρχίζουν να σοβαρεύουν τα πράγματα και στις μέρες μας δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο! 
________________________________________________________________________________
Κλασικά λοιπόν, ξεκινάω το μήνα με το ποστ "Most Used Nail Polishes" για το μήνα Σεπτέμβρη! Με συγχωρείτε για τα μεγάλα νύχια (τον τελευταίο χρόνο δεν τα συμπαθώ καθόλου, ενώ στο παρελθόν τα λάτρευα), αλλά το αγόρι μου με έχει πρήξει να τα αφήσω πάλι μακριά, οπότε του κάνω το χατίρι!
 
Αυτό το βερνίκι νυχιών το αγόρασα από ένα Φαρμακείο στη Πάργα..ναι, ναι! όταν πηγαίνω εγώ στα φαρμακεία, δεν υπάρχει περίπτωση να μη φλερτάρω με μανό! Οπότε λοιπόν, αγόρασα αυτό το Madison μανό που βλέπετε και που δυστυχώς λείπει το αυτοκολλητάκι που έγραφε πάνω το νούμερο. Στη φωτογραφία δε φαίνεται τόσο καλά, μιας και στη πραγματικότητα φουξ-ίζει περισσότερο. Δε θυμάμαι τιμή και επίσης, αυτή τη μάρκα δεν την έχω ξανασυναντήσει ποτέ! Παρόλα αυτά, είναι όμορφο μανό και έχει καλή διάρκεια πάνω στα νύχια.
Εδώ φοράω από την εταιρεία Flormar το Μ104 της σειράς SUPERMATTE. Είναι ένα κόκκινο-γλυκό χρώμα, που επιτέλους βρίσκω ότι μου ταιριάζει (γιατί όπως σας έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι τα κόκκινα μανό δε με κολακεύουν καθόλου). Μου κόστισε 2,5 ευρούλια και έχω περάσει 2 στρώσεις.
Αχ, αυτό το χρώμα το λάτρεψα και το λατρεύω! Γενικά αγαπάω τα σκούρα μωβ χρώματα, ειδικά στα νύχια! Αυτό λοιπόν είναι το Μ129 της Flormar (SUPERMATTE). Είναι ακριβώς το χρώμα που βλέπετε στη φωτογραφία! Μου κόστισε 2,5 ευρώ κι έχω περάσει 2 στρώσεις (αν και με μια είναι μια χαρα!)
Και αυτό με το που το είδα, το γράπωσα! Είναι το ΜΟ6 της Flormar από τη σειρά Μatte. Έχει αυτό το πανέμορφο κυπαρισσί χρώμα και όπως βλέπετε, είναι ματ! Να σας πω την αλήθεια, εμένα μου άρεσε πολύ και μη-ματ που το έκανα, περνώντας πάνω του top coat! Μου κόστισε 3 ευρώ και χρειάζεται 1 στρώση.
Τελευταίο και πιο αγαπημένο για το μήνα που μας πέρασε, είναι το ΜΑΤΤΕ Metallic σε αυτό το υπερ-cute tiny κυβάκι από τα H&M! Eίναι σαν κόσμημα στα χέρια. Εγώ δε μπορούσα να σταματήσω να το κοιτάω! Βέβαια στη πραγματικότητα είναι ματ, αλλά και πάλι εγώ το πέρασα με top coat γιατί θεώρησα ότι δείχνει πολύ πιο ωραίο (και στη φωτογραφία περασμένο με top coat είναι!). Κόστιζε 2-3 ευρούλια και χρειάζεται 2 στρώσεις για να δείχνει όπως στη φωτογραφία (ε,και είπαμε...μια στρώση top coat!)
________________________________________________________________________________
Αυτά λοιπόν ήταν τα πιο πολυφορεμένα βερνίκια νυχιών για μένα για το περασμένο μήνα! Πείτε μου τις απόψεις σας στα comments κάτω...ποιό σας άρεσε περισσότερο και πιο καθόλου;
________________________________________________________________________________

 Τέλος, έχουμε μια εκκρεμότητα νομίζω, ε;
Τι...; Μα φυσικά την ανακοίνωση της νικήτριας του Back to School Castalia Giveaway!


Rhea συγχαρητήριααααα! Με το που αναρτήσω αυτό το ποστ, σου ετοιμάζω e-mail για να σε ενημερώσω! Θα περιμένω μέχρι και Σάββατο 5/10/2013 (23.59) την απάντησή σου!


Φιλιάαααααααααα!!!

22 σχόλια:

  1. Υπέροχα χρώματα!
    Το κυπαρίσσι ματ από flomar μου άρεσε περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Api8ana ola!!!!!!!!
    Mou aresan perissotero to kuparissi kai to skouro mwv flormar!akrws f8inopwrina! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το flormar matte θα το πάρω σίγουρα, τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικά με το που το είδα, να σου πω την αλήθεια, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε σένα! χιχιι...ξέρω πόσο σ'αρέσουν τα πράσινα βερνίκια νυχιών :*

      Διαγραφή
  4. υπεροχα ολα.μου αρεσει πολυ το κυπαρισσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να πάω Flormar μου φαίνεται! Το δεύτερο είναι ΤΕΛΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τρεχω να παρω το μωβ και το κυπαρισσι της flormar! τα λατρεψα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλα μου αρέσουν,αλλά ενθουσιάστηκα με το flormar!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή