Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

❀ Lipton Linea review ❀

Καλημέρααααα!
Τι πιο τέλειο και υγιεινό να ξεκινάς μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού με ένα δροσερό τσάι!

Γι' αυτό σήμερα θα σας μιλήσω για τα Lipton Linea! Περιέχουν πράσινο τσάι και κυκλοφορούν σε 3 γεύσεις-αρώματα: Green Ice Tea με εσπεριδοειδή, Green Ice Tea με ανανά και ιβίσκο και Green Ice Tea με λευκό ροδάκινο
Δεν περιέχει ζάχαρη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς άφοβα να το καταναλώνεις σε καθημερινή βάση. 

Το Lipton Linea υποστηρίζει πως είναι "δύο φορές πιο πλούσιο σε κατεχίνες" οι οποίες, όπως αναγράφει το μπουκαλάκι "...είναι φυσικά φλαβονοειδή που υπάρχουν στο πράσινο τσάι, στα φρούτα (π.χ. σταφύλια, μήλα) και στη μαύρη σοκολάτα". 

Οι κατεχίνες βοηθούν στον  έλεγχο του σωματικού βάρους καθώς και στη πρόληψη πολλών ασθενιών (καρδιολογικά προβλήματα, καρκίνος). Ενισχύουν την καύση του λίπους και τον μεταβολισμό, ενώ παράλληλα μειώνουν το αίσθημα πείνας.

Εγώ δοκίμασα και τις 3 εκδοχές Lipton Linea που κυκλοφορούν και θα σας πω σε γενικές γραμμές την άποψή μου:


Το Green Ice Tea με λευκό ροδάκινο είναι αυτό για το οποίο είχα τις μεγαλύτερες προσδοκίες, σαν λάτρης του ροδάκινου. Παρόλα αυτά, είναι αυτό που με απογοήτευσε, μιας και ήταν σαν ελαφρά αρωματισμένο νεράκι. Περίμενα να έχει πιο "πλούσια" τη γεύση του ροδάκινου.  

Το Green Ice Tea με εσπεριδοειδή μου άρεσε πολύ γιατί είχε μια ελαφρια πικρή, αλλά υπέροχη γεύση. Φαινόταν να είναι πιο πλούσιο σε εκχύλισμα εσπεριδοειδών, συγκριτικά με το Green Ice Tea με λευκό ροδάκινο, και μπορώ να πω πως θα το ξαναγοράσω.
Το Green Ice Tea με ανανά και ιβίσκο είναι αυτό που, αν και πιο πικρό από τα υπόλοιπα, ταίριαξε πιο πολύ απ' όλα στα γούστα μου. Έχει απίστευτο και φρουτώδες άρωμα. Το έχω λατρέψει!

Η τιμή τους κυμαίνεται γύρω στα 2 ευρούλια.

<Tέλος, να πω πως κανένα τσάι δε μπορεί να κάνει θαύματα στο αδυνάτισμα, αν παράλληλα δεν υπάρχει ισορροπημένη διατροφή και άσκηση>


Εσείς τα έχετε δοκιμάσει;

10 σχόλια:

  1. Τα λατρεύω!! Αν και το αγαπημένο μου είναι με το ροδάκινο!! :P Το αγαπώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή