Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ELLE & Madame Figaro Νοεμβρίου!

Hello girls!

Ήθελα να σας δείξω τι αγόρασα χθες! Πήγα λοιπόν στο περίπτερο γιατί είχα ακούσει ότι το Elle και το Madame Figaro Νοεμβρίου είχαν για δώρο όμορφα καλούδια. Να σας πω εδώ ότι γενικά δεν αγοράζω καθόλου περιοδικά, πόσο μάλλον δύο περιοδικά, αφού μου φαίνεται πως όλα έχουν μέσα και διαφημίζουν τα ίδια πράγματα. Και γενικά ρε παιδάκι μου, δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους περιοδικά!
Ο λόγος λοιπόν που αγόρασα τα περιοδικά αυτά, ήταν ΚΑΘΑΡΑ τα δωράκια που είχαν μέσα. Πήρα τα περιοδικούλια, τα έβγαλα από τις ζελατίνες για να πάρω τα δωράκια και τα 'χω αφήσει σε μια άκρη χωρίς να τα χω καν ξεφυλλίσει. 
Στο ψητό τωρα!



Το Elle Νοεμβρίου (4,90 €) έχει για τις αναγνώστριές του δωράκι με την Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Clis "Shoking". Έχει 2 ml, τα οποία βέβαια είναι αρκετά για να τη δοκιμάσεις και να αποφασίσεις αν θα την αγοράσεις και σε κανονικό μέγεθος. Την έβαλα στις βλεφαρίδες μου και αρχικά μου έκανε εντύπωση η μυρωδιά της. Γενικά δε μυρίζω τα καλλυντικά, αλλά το συγκεκριμένο και να μη θες να το μυρίσεις, δε γίνεται, αφού έχει πολύ έντονο άρωμα. Δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με τη μυρωδιά της, αλλά μου ήταν okay. Μ' άρεσε πάρα πολύ το βουρτσάκι της που είναι λεπτό και χωράει να το εφαρμόσεις και στις τριχούλες που είναι προς την εσωτερική γωνία των ματιών. Δίνει όγκο και δεν κολλάει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους. Έχω βέβαια μια υπόνοια, ότι μετά από ώρα αφήνει στη περιοχή γύρω από τα μάτια μαυρα κομματάκια, αλλά μπορεί να έτυχε. Θα την ξαναδοκιμάσω και θα σας πω. 

συγγνώμη για τον χάλια φωτισμό!!
Αν θα την αγόραζα? χμμ.. μπα! Αν και δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε, για μένα η τιμή της είναι απαγορευτική (έμαθα από το ποστ της Natasha V ότι κάνει γύρω στα 30 ). Προσωπικά δεν έχω να διαθέσω τόοοοοοσα χρήματα για μια μασκάρα, από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκω άλλες με 3-10 που με ικανοποιούν πλήρως.

____________________________________________________________________


Τώρα να περάσουμε στο Madame Figaro Νοεμβρίου (5,50 ), το οποίο είχε δωράκι ένα Buttershine Lipstick της Clinique σε nude απόχρωση, στο χρώμα "Delovely". Το αγόρασα γιατί προτιμώ τα πιο διακριτικά χρωματάκια στα χείλη πάνω μου, αφού η αλήθεια είναι ότι τα φοβάμαι τα πιο έντονα και προτιμώ αν βάφω κάτι έντονα πάνω μου, αυτό να 'ναι τα μάτια. Το συγκεκριμένο έχει λίγο shimmer μέσα του και ναι! είναι διακριτικούλι, επομένως είναι για όλες τις ώρες.


Τώρα αν θα το αγόραζα ξανά??
 Ίσως ναι, αν και δεν παίρνω όρκο! Ο λόγος? Δεν έχω καλή σχέση με τα κραγιόν γιατί όπως είπα παραπάνω νομίζω δεν μου πάνε. Και στις άλλες κοπέλες μ' αρέσουν πολύ τα έντονα κραγιόν, οπότε αυτά θα προτιμούσα να αγόραζα ΑΝ μου πήγαιναν :P.


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Pinkieees !!


   Hei Girls !
Ήθελα να σας δείξω κάποια pink μανό που έχω. Πάμε λοιπόν!



Toyoko no. 73


 Είναι ένα ωράιο απαλό ροζ γουρουνί. Τιμή δεν θυμάμαι, αλλά γενικά Toyoko επιλέγω λόγω της χαμηλής τους τιμής. Αυτό που μου αρέσει στα μανό της Toyoko είναι η τιμή τους. Αυτό που δυστυχώς δεν μου αρέσει είναι ότι χρειάζεται πολλές στρώσεις για να δείχνει ωραίο. Το συγκεκριμένο χρειάζεται 3 coats.







Toyoko no.45



Aυτό είναι ένα πιο "ζουμερό" ροζ. Μου αρέσει πάαααααρα πολύ. Δυστυχώς όμως για μένα, χρειάζεται κι αυτό 3 στρώσεις.










Maybelline  Forever Strong Pro no.01 Rose Tornade


Το συγκεκριμένο μανό έχει shimmer και θυμίζει αυτά που φοράνε οι "θείτσες" (με τη καλή την έννοια!). Το συγκεκριμένο υποστηρίζει ότι διαρκεί 7 ημέρες και έχει μέσα ασβέστιο, σίδηρο και silica (το ίντερνετ το μεταφράζει πυρίτιο,χιχι, δεν ξέρω). Νομίζω ήταν ακριβούτσικο (κοντά στα 6 ευρούλια). Εδώ έχω βάλει 2 στρώσεις.






Dorothy L Diamond Colours no.203


ZOOM! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ! :)
Aυτό είναι ένα ροζ με πιο πολύ κόκκινο μέσα του. Είναι τίγκα στη χρυσόσκονη! Δείτε τι αφήνει στο βαμβάκι όταν τα ξεβάφεις!!!! Ήταν φθηνό, δεν θυμάμαι να σας πω ακριβώς, αλλά νομίζω γύρω στα 3 ευρώ. Έχω περάσει 2 στρώσεις.




Toyoko no.48




Άλλο ένα μανό της Toyoko. Πιο πολύ φούξια. Aυτή τη φορά με shimmer μέσα. Παραδόξως αυτό χρειάστηκε 2 στρώσεις!!! Τιμή, όπως και σε όλα, δεν θυμάμαι, αλλά σίγουρα μέχρι 3 ευρώ!










ΟΡΙΣΤΕ ! Όλα μαζίιιι! Ποιό προτιμάτε εσείς??



ΖΟΟΟΟΟΟΟΟΜ!!






Μέχρι την επόμενη φορά, φιλάκιααααααα!!!!




Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

3o Βραβειάκιιι :))


Η αγαπητή μου Claire μου έδωσε αυτό το βραβειάκιιι και την ευχαριστώ απίστευτα πολύυυ! Επισκεφθείτε το blog της είναι πραγματικά πολύυυυυυ καλήηη :)

Mε τη σειρά μου θα πρέπει να δώσω το βραβειάκι αυτό σε 10 blogs και να αποκαλύψω 7 πράγματα για μένα. Οι κοπέλες που θα λάβουν το βραβειούλι αυτό, θα πρέπει να κάνουν το ίδιο! :)

Ξεκινάω με τα 7 πράγματα που θα αποκαλύψω για μένα: 

1. Μου αρέσουν οι μαλλιάδες, μουσάτοι, μεταλάδες άνδρες.

2. Έχω τρέλα με τα μανό. Από τη 1η Γυμνασίου, δεν τα χω αφήσει βδομάδα άβαφα!

3. Μ' αρέσει να πλένω πιάτα (το αποδέχθηκα προσφάτως!)

4. Θέλω να δουλέψω με αυτό που φοβόμουν πιο πολύ στη ζωή μου. Τους ψυχικά ασθενείς (believe me, τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε ή τα βλέπετε στη tv. πρέπει να τους γνωρίσετε για να δείτε τι πραγματικά είναι)

5. Βαριέμαι να μαγειρεύω αν πρόκειται να φάω μόνο εγώ. Αν πρόκειται να φάει κι άλλος, μαγειρεύω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!!

6. Έχω μηδενική αυτοεκτίμηση (Η άτιμη δασκάλα του Δημοτικού ευθύνεται για όλα!!!)

7. Είμαι δυστυχώς τελείως αγεωγράφητη :(



And the awards go toooooo: 

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

*Suomi* inspired nails - NOTD !




Hei Giiirls!

Ένα NOTD σαφώς επηρεασμένο από την αγαπημένη μου χώρα Finland! Την καραλατρεύω τη χώρα αυτή! Λατρεύω τους ανθρώπους της, τη μουσικάρα της, τη γλώσσα της και θέλω να την επισκεφτώ κάποια στιγμή, μη σας πω ότι θα ήθελα να μένω εκεί :) .

Λοιπόν, στο θέμα μας! Χρησιμοποίησα το no.103 της Seventeen από τη σειρά Super Shine (άσπρο) και πάλι από την ίδια σειρά το no.293 (μπλε). Τιμές δεν σας λέω γιατί τα έχω καιρό τα μανό αυτά και δεν θυμάμαι πόσο μου κόστισαν. Τέλος χρησιμοποίησα από την Essence το nail art express dry drops. Θα σας μιλήσω σε επόμενο post για το προϊόν αυτό.

Μιας και μιλάμε για Φινλανδία, νομίζω πρέπει να κλείσω κάπως έτσι:

Enjoy!

 

Ηyvää yötä!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Eye make up - διάρκεια!


Hello Girls!! 


Ήθελα απλά να σας δείξω πόσο διήρκησε το μακιγιάζ μου, και να σας δείξω και τα προϊόντα που χρησιμοποίησα!

Αρχικά να σας πω ότι βάφτηκα κατά τις 6.30 το πρωί (μη με πείτε τρελή, αλλά κάθε Δευτέρες και Τετάρτες πηγαίνω σε έναν παιδικό σταθμό, όπου είναι 1 ώρα μακριά από τo σπίτι μου, γι' αυτό και τόσο νωρίς). Τη φωτογραφία αυτή, την τράβηξα κοντά στις 9μμ, οπότε υπολογίστε ότι έχουν περάσει 14μιση ώρες από τότε που βάφτηκα. Όπως βλεπετε, δεν έχω βαφτεί καθόλου έντονα.

Τώρα να σας δείξω τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει. Λοιπόν, αρχικά χρησιμοποίησα το "I love Stage" eyeshadow base της Essence. Σας έχω μιλήσει σε αυτό μου το ποστ για το προϊόν αυτό. Δεν σας το προτείνω, απλά εγώ το χρησιμοποιώ για να μη πάνε τσάμπα τα λίγα λεφτούλια που έχω δώσει γι' αυτό.

Στην εσωτερική γωνία των ματιών χρησιμοποίησα το highlighter από τη σειρά "cherry blossom girl" της Essence (no. 01 KONNICHIWA GIRLS!) που σας το 'χω δείξει και εδώ

Επίσης, την -αγαπημένη μου πλέον- "stay all day" long lasting eyeshadow της Essence, στο no. 02 "Glammy Goes to..." και την 2ΙΝ1 Volume Mascara της Essence που την έχω καταλατρέψει :) .

Τέλος, έχω χρησιμοποιήσει το gel eyeliner της Maybelline Eyestudio LASTING drama που διαρκεί 24 ώρες στο no.01 "Intense Black" (έχει και πινελάκι τέλειο μέσα!).

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για ZOOM!

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Essence haul !



Ορίστε τι άλλο αγόρασα από Essence (πάλι!) :Ρ




1. Εssence smokey eyes set no.01 "so what?!"

Έχει μέσα μια γκρι σκούρα σκιά, ένα κρεμώδες μαύρο eyeliner, ένα πινελάκι κι ένα σφουγγαράκι. Έκανε
3 €. Είχε κι άλλα 3 χρωματάκια: το no.02 Punk Vibe (καφέ), το no.03 Purple Maniac (μωβ) και το no.04 Show Off (γκρι).





 2.Essence gel eyeliner brush

Aγόρασα και το πινελάκι αυτό για να εφαρμόζω το gel eyeliner. Γενικά με βολεύουν πολύ τα πινελάκια αυτά. Τιμούλα 2 €.



                                        

3. Εssence blush brush

Eίναι ένα πινέλο για ρουζ το οποίο έχει πολύ μαλακές τριχούλες. Οι τρίχες του δεν είναι όλες στο ίδιο μέγεθος Είναι κάπως έτσι ->  / (ελπίζω να καταλάβατε :Ρ). Έκανε
3,5€.







 


4. Εssence Silky Touch Blush no.30 "secret it-girl"


Eίναι ένα ρουζάκι ροδακινί, το οποίο το δοκίμασα μάλιστα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν το περίμενα να μ' αρέσει τόσο πολύ. Έκανε
3 €.









 


 5. Εssence eyeshadow no.54 "yes eye can!"


Eίναι μια σκιά μπλε ανοιχτή με shimmer. Έκανε 2 .


6. Essence eyeshadow no.03 "starlight" (sparkling effect)


Είναι μια ασημένια σκιά, τίγκα στη ασημόσκονη! Κι αυτή 2 .





Τέλος ήθελα να σας πω ότι είμαι κατενθουσιασμένη που βρήκα μια μάρκα με τόοοοοσο φθηνά προϊόντα!!


Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

NOTD



Ορίστε Nail Of The Day!

Έχει μαύρο μανό, άσπρο και γκρι ανοιχτό. Δεν σας γράφω νούμερα και μάρκα για το μαύρο και το άσπρο, υπάρχουν άπειρα. Θα σας πω μόνο για το γκρι που έχω χρησιμοποιήσει. Είναι από τη radiant (lasting shine nail colour with vitamine cocktail) το no.88. Τιμούλα δε σας λέω γιατί το αγόρασα πέρσυ και δεν θυμάμαι καθόλου !

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Aussie Frizz Miracle Shampoo & 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner και L'Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil review

Ναι, ναι! Αγόρασα προϊόντα από την Aussie, δεν κρατήθηκα!

Λοιπόν, αγόρασα το σαμπουάν Frizz Miracle της Aussie που έχει εκχύλισμα από φύλλα Αυστραλέζικου ευκαλύπτου (που όπως λέει έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες) και βοηθάει στον έλεγχο του στατικού ηλεκτρισμού και του φριζαρίσματος, αφήνωντας τα μαλλιά λεία και λαμπερά. Έκανε 7 (κανονικά είναι πιο ακριβό, αλλά είχε έκπτωση 25% - χωρίς αυτή θα έκανε γύρω στα 9 ). Η μυρωδιά του δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει και ίσως κάποιες κοπέλες να με βρίσουν γι' αυτό, αλλά θα σας εξηγήσω το λόγο. Έχει την ίδια μυρωδιά με το σαμπουάν που χρησιμοποιεί το σκυλάκι μου, οπότε με το που το μυρίζω, νομίζω ότι δεν πρέπει να το βάλω στα δικά μου μαλλάκια, αλλά στου σκύλου μου :) .


Αγόρασα επίσης και το 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner for damaged hair της Aussie που έχει εκχύλισμα Αυστραλέζικης μέντας (που την ονομάζουν και "Το ελιξίριο της ζωής") και λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και τις σπασμένες άκρες. Μεταμορφώνει τα μαλλιά σε 3 λεπτά. Τιμή δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έκανε γύρω στα 8 €. Η μυρωδιά του είναι τέλεια, δυστυχώς δεν μπορώ να την περιγράψω.


Ήθελα να σας πω και για το Extraordinary Oil της L'Oréal Paris Elvive που σας είχα γράψει εδώ ότι το είχα αγοράσει από προσφορά. Το κάθε μπουκαλάκι κάνει δυστυχώς 10 , αλλά νομίζω αξίζει τα λεφτά του. Το μπουκαλάκι του είναι γυάλινο, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι κρύβει θησαυρό μέσα. Και νομίζω κρύβει! Λοιπόν εγώ όταν το πήρα φοβόμουν μη μου λαδώσει τα μαλλιά. Καμία σχέση! Δεν τα λαδώνει και δεν τα βαραίνει καθόλου! Κάνει τα μαλλιά λεία, απαλά και λαμπερά! Η μυρωδιά του μου αρέσει πάααρα πολύ. Μάλιστα, την μυρίζουν και οι γύρω σου και αναρωτιόνται τι μυρίζει τόσο όμορφα :) .

Έχω χρησιμοποιήσει τα 3 παραπάνω προϊόντα ξεχωριστά και όλα μαζί. Νομίζω ο συνδυασμός και των τριών δεν συγκρίνεται με τη χρήση καθενός ξεχωριστά και είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Εκεί είναι που βλέπεις τρομερή αλλαγή στα μαλλιά σου. Με τη χρήση και των τριών τα μαλλιά μου είναι ευκολοχτένιστα, λεία, απαλά και λάμπουυυυυν!

Αν θα σας τα πρότεινα?
Με χίλιααααααα!


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

NOTD


Γειά σας κορίτσια!
Ήθελα να σας δείξω πως έχω βαμμένα τα νυχούλια μου σήμερα.
Έχω χρησιμοποιήσει λοιπόν από τη Seventeen το no. 56 (Supreme).
Τιμή δεν θυμάμαι να σας πω, δυστυχώς. Έχω περάσει δύο στρωσεις μανό για το αποτέλεσμα αυτό. Το συγκεκριμένο είναι ένα μανό που -σε μένα τουλάχιστον- διαρκεί σίγουρα 5 μερούλες! (Εκτός αν δουλεύεις σε καμία ταβέρνα και πλένεις τα πιάτα χωρις γάντια :P ).

Εσείς πως έχετε τα νυχάκια σας βαμμένα σήμερα?

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Essence Review !



Γειά σας κοριτσούδια!
Ήθελα να κάνω ένα review για κάποια προϊόντα της Essence που δοκίμασα. Αρχίζουμε λοιπόν!


1.
Essence XXXL Shine lipgloss



Έχω αγοράσει τα 05 "Super Girl", 022 "Nude Kiss" και 04 "Rising Star". 3 το καθένα. Λοιπόν, αν και δεν είμαι και πολύ fan των lipgloss, μπορώ να πω ότι μου άρεσαν πολύ! Δίνουν όντως λάμψη, κάνουν τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και λαχταριστά και το κυριότερο, δεν κάνουν τα χείλη να κολλάνε. Μυρίζουν όλα πολύ όμορφα (μου φαίνεται ότι το Super Girl και το Rising Star έχουν την ίδια μυρωδιά, ενώ το Nude Kiss διαφορετική). Διαρκούν ικανοποιητικά για τα γούστα μου, αλλά μη φανταστείτε και καμιά τρομερή διάρκεια! Σίγουρα θα τα ξαναγοράσω, ειδικά με την τέλεια τιμούλα που έχουν :)




2.
Essence "I love stage" eyeshadow base



Αυτό το προϊόν είναι μια βάση για σκιά. Υπόσχεται λοιπόν μεγαλύτερη διάρκεια της σκιάς. Πάντα είχα πρόβλημα με τη σκιά. Την έβαζα και μαζευόταν σε κάποιες περιοχές και σε άλλες έφευγε τελείως. Χρησιμοποίησα λοιπόν, το προϊόν αυτό με μεγάλες προσδοκίες, αλλά τίποτα. Δεν παρατήρησα καμία απολύτως διαφορά. Τα ίδια χάλια. Η τιμή του ήταν στα 2,30 και δεν σκοπεύω να το ξαναγοράσω.



3.
Essence Multi Action Blackest Black Mascara



Συμπαθητική μάσκαρα. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά μια χαρά. Δεν δίνει τρελό όγκο, αλλά όπως και να 'χει είναι πολύ καλή μάσκαρα αν σκεφτείς τα λιγοστά ευρουλάκια που κοστίζει (3€).



 4. Essence Multi Action Waterproof Mascara


Και για αυτή τη μάσκαρα τα ίδια θα πω με την προηγούμενη. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Κι αυτή στα 3€.





5. Essence 2in1 Volume Mascara

  
Την λάτρεψα! Είναι μια μάσκαρα που προσφέρει δύο Look. Με το Look 1, ουσιαστικά δίνει μήκος στις βλεφαρίδες και με το Look 2, το βουρτσάκι παίρνει περισσότερη ποσότητα, κάνοντάς   τες έτσι να φαίνονται πιο πυκνές και δίνοντας όγκο. Είναι μια πάρα πολύ οικονομική (2,30) και ταυτόχρονα καλή μάσκαρα που θα αγοράσω ξανά στάνταρ!





6. Essence Stay All Day Long Lasting Eyeshadow


Στο post μου αυτό θα δείτε ανοιχτές και τις τρεις σκιές που έχω αγοράσει. Η αγαπημένη μου είναι η no. 02 "Glammy Goes To..." που είναι μια χρυσή σκιά  σε υγρή μορφή. Την απλώνω με το δαχτυλάκι μου, και ύστερα χρησιμοποιώ πινελάκι. Μου αρέσει πάρα πολύ, διαρκεί όντως πολύ και γράφει και πολύ καλά. Η no. 08 "The Magic Must Go On" που είναι μωβ νομίζω δεν μου πάει και δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Γενικά νομίζω ότι δεν μου πάνε τα χρώματα :( . Η τιμή της σκιάς είναι στα 3,50 .




 7. Essence Souffle Touch Blush

 Είναι ένα κρεμώδες ρουζ το οποίο το εφαρμόζω με τα χεράκια. Έχω πάρει το no. 020 "Wild Strawberry". Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι, η αλήθεια είναι. Από τη μία δε μου αρέσει γιατί μου φαίνεται ότι δεν δίνει χρώμα, παρά μόνο αφήνει πάνω σου μόνο χρυσκοσκονίτσα, από την άλλη, μου αρέσει αυτό. Με λίγα λόγια δεν ξέρω τι θέλω! Όπως και να 'χει εγώ εξακολουθώ και το χρησιμοποιώ και μου αρέσει πάρα πολύ η μυρωδιούλα του. Μυρίζει φρουτοκαθαριότητα :D . Η τιμούλα του ήταν 3,49 .





~Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα αυτά? ~
~Πως σας φάνηκαν? ~

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Nails Of The Day (NOTD)


Έτσι έχω σήμερα βαμμένα τα νυχάκια μου. Δυστυχώς δεν έχει καλό φωτισμό και δεν φαίνεται καλά το κοραλί. Έχω χρησιμοποιήσει λοιπόν το no 157 nail polish από τη Biolife (Shiny resist with proteins) που είναι αυτο το κοραλί που (δεν) βλέπετε και το άσπρο για τα σχεδιάκια είναι από τη seventeen το no 06 (supreme). Τιμούλες δεν θυμάμαι γιατί δεν τα έχω αγοράσει πρόσφατα!

Εσείς πώς έχετε βαμμένα τα νυχάκια σας σήμερα?

Wii! Βραβειάκιιιιι! ~Updated~


Μόλις είδα ότι πήρα το πρώτο μου βραβειάκι από το blog http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/ . Σας ευχαριστώ πολύ girls, δεν το περίμενααα! :)

Με τη σειρά μου πρέπει να δώσω κι εγώ βραβειάκι σε 5 blogs. Ορίστε κορίτσια:



Το βραβείο έχει τους εξής κανόνες:
1. να δημιουργήσετε link από το blog που το παραλάβατε
2. να τοποθετήσετε το βραβείο στο post σας
3. να δώσετε με τη σειρά σας το βραβείο αυτό σε 5 άλλα blogs με λιγότερους από 200 followers.
4. να ειδοποιήσετε τα 5 blogs που επιλέξατε για βραβείο
5. να απαντήσετε στις ερωτήσεις που εγώ έχω ήδη απαντήσει στο παρακάτω post μου 
( http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/2012/10/tag.html



 _______________________________________________________________________________________


 Ξαφνικά πήρα κι άλλο βραβειάκι από τη Φωτεινή ( http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/)
 που την ευχαριστώ πολύ πολύυυυ! Με τη σειρά μου λοιπόν, δίνω άλλα 5 βραβεία στις:

1)http://beautyisduty.blogspot.gr/
2)http://sizebeauty.blogspot.gr/
3)http://pinkklifee.blogspot.gr/
4)http://olini1989.blogspot.gr/
5)http://kallismakeuphouse.blogspot.gr/
 

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Body Shop αγορές!


Γειά σας girls!
Ήθελα να σας πω για κάποιες αγορές που έκανα από το Body Shop πριν λίγο καιρό. Μετά τα τόσο posts που είδα από διάφορα blogs σχετικά με το event που έκαναν τα Body Shop, ζήλεψα κι έτρεξα να πάω. Τα λατρεύω τόσο πολύ άλλωστε! Ορίστε τι αγόρασα!


Αγόρασα αρχικά το tea tree pore minimiser, που τόοοοσα καλά λόγια είχα ακούσει γι' αυτό και εννοείται είχα τρελές προσδοκίες. Είναι λοιπόν ένα "μπουκαλάκι" με 30 ml που κοστίζει 10,50 ευρούλια. Πολλά μου φάνηκαν, η αλήθεια είναι, αλλά αφού επρόκειτο να μου λύσει το πρόβλημά μου με τους πόρους, εννοειται και το αγόρασα. Είχα ακούσει λοιπόν, ότι στο event είχαν δοκιμάσει τη κρέμα πάνω σε λεμόνι και φάνηκε τρελή διαφορά, αφού "έκλεισαν" οι "πόροι" του λεμονιού. Εγώ το δοκίμασα πάνω μου και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είδα καμία απολύτως διαφορά! Τι στο καλό, τόσο μεγάλους και ανοιχτούς πόρους έχω? Μη σας πω ότι νομίζω ότι μου κάνει το δέρμα πιο λιπαρό απ' όσο πραγματικά είναι. Απογοητεύτηκα η αλήθεια είναι. Για τους πόρους του λεμονιού μπορεί να κάνει δουλειά, για τους πόρους του δέρματός μου πάντως, δυστυχώς όχι. 




Το δεύτερο  προϊόν που δοκίμασα και αγόρασα ήταν το άρωμα "Japanese Cherry Blossom". Τιμή νομίζω γύρω στα 12 €, αλλά μπορεί να λέω και χαζομάρες, δεν είμαι σίγουρη. Για τα γούστα μου ήταν το πιο όμορφο άρωμα που μύρισα! Πολύ ανάλαφρο και λουλουδάτο! Μου μυρίζει καθαριότητα το άρωμα αυτό. Το μόνο μείον του για μένα είναι ότι δεν κρατάει πολύ το άρωμά του! Πάντως θα το αγόραζα ξανά!

  Last but -definitely- not least, ήταν το "Spiced Pumpkin Citrouille Epicee" bath and shower gel (250 ml). Εγώ το αγόρασα 1 € από μια προσφορά που είχαν τα Body Shop (με αγορές άνω των 20€ αγόραζες το αφρόλουτρο αυτό με μόνο 1 ευρούλι). Το έχω καραλατρέψει και καταευχαριστηθεί! Τι μυρωδιά τέλεια είναι αυτή ρε παιδάκι μου? Μοσχοβολάει το σώμα σου και όλος ο τόπος! Μυρίζει σαν σιρόπι από μελομακάρονο, σαν το πιο νόστιμο γλυκό! Ασφαλώς και θα το αγοράσω ξανά και σύντομα μάλιστα γιατί μου τελειώνει.


Γενικά όταν ξαναπισκεφτώ τα Body Shop έχω να κάνω τρελές αγορές. Μύρισα πολλά τέλεια προϊόντα, μιαμ μιαμ! 

Σας φιλώ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Tag!!

Διάβασα ένα tag στο http://makeupbubblegum.blogspot.gr/ και είπα να κάνω κι εγώ το πρώτο μου tag post!

1 .What do you like to wear more frequently? (Τι σου αρέσει να φοράς πιο συχνά?)
    Μαύρο κολλάν, μαύρα metalομπλουζάκια και allstarάκια.


2.What did you enjoy the most? School life/college life? (Τι σου άρεσε περισσότερο? Η ζωή στο          σχολείο ή στο Πανεπιστήμιο?)
Από τη μία στο σχολείο ήταν χρόνια πιό ανέμελα, χωρίς υποχρεώσεις κλπ. Στη σχολή όμως μαθαίνεις πράγματα (εγώ τουλάχιστον) που σε ενδιαφέρουν πολύ. Επίσης, στη σχολή μου κάνω κάθε εξάμηνο πρακτική σε διαφορετικά πλαίσια. Έχω πάει σε ειδικό σχολείο, σε ένα πλαίσιο με άτομα τρίτης ηλικίας, σε οικοτροφείο με άτομα με ψυχικές διαταραχές (βαριές περιπτώσεις) και τώρα σε παιδικό σταθμό. Έχω πάρει τρελές εμπειρίες από κει, που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα. Οπότε, προτιμώ το σχολείο λόγω του ότι δεν είχα υποχρεώσεις, αλλά προτιμώ τη σχολή μου λόγω των απίστευτων εμπειριών που μου προσφέρει.



3.  Favourite book? (Αγαπημένο βιβλίο?)
χμμ.. δεν τα πάω καλά με τα βιβλία, αλλά ας πούμε το "ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ" από τη Vera Peiffer



 4.  One thing you are afraid of? (Ένα πράγμα που φοβάσαι?)
Tον θάνατο αγαπημένων μου προσώπων.



5.  What brought you to blogging? (Τι σε ώθησε στο blogging?)
Ήθελα να βρω μια καινούρια ασχολία και ....Voilà!


6.  Fondest memory? ( Πιο γλυκιά ανάμνηση?)
Πολλές. Όταν πρωτοπήρα στην αγκαλιά μου το κουκλίστικο σκυλάκι μου, το πρώτο φιλί με το αγόρι μου κι άλλα πολλάαα!


7.   Favourite make-up product? (Αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ?)
Εyeliner!
 8. What do you prefer? Heavy or simple make-up? (Τι προτιμάς? Βαρύ ή ελαφρύ μακιγιάζ?)
Tελευταία simple make-up.


9. The one thing you love doing most? (Ένα πράγμα που απολαμβάνεις  να κάνεις περισσότερο?)
Να βλέπω live αγαπημένες μου μπάντες!



10. Any phobias? (Καμιά φοβία?)
Αha..Εννοείται!! Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει?


11.Lipgloss or lipstick ? (Lip-gloss ή κραγιόν?)
Κραγιόν!